Eigenlijk zegt de naam van deze datingsite al genoeg over het achterliggende doel van deze website. Pikant.nl is een datingsite die je gebruikt om spannende contacten op te doen, eventueel om enkel online te chatten maar mogelijk ook om een spannende date in te plannen. De datingsite heeft een groot aantal leden die allemaal op zoek zijn naar spannende contacten, dus de kans op succes is erg groot als je lid wordt van Pikant.nl.

Pikant.nl: net iets anders dan andere datingsites

Pikant.nl is geen standaard datingsite, maar gaat net iets anders te werk dan de standaard datingsite. Dit komt omdat de datingsite ook een soort sociaal platform is, dat je kunt gebruiken om op verschillende manieren met leuke mensen in contact te komen. Je kunt bijvoorbeeld mensen leren kennen door met hen te chatten, maar ook door een webcamsessie te starten. Er is voor ieder wat wils en dit is precies wat deze datingsite zo populair maakt.

Pikant.nl: zeker gunstig voor mannen

Pikant.nl is een gunstige datingsite voor de mannen onder ons en dit komt omdat er een goede verhouding tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke leden is. Kijken we naar het aantal vrouwelijke leden op de datingsite, dan zien we dat 65 procent van de leden van Pikant.nl vrouwelijk is. Gunstig voor mannen, want dit betekent simpelweg dat ze meer kans hebben om een leuk contact op te doen via deze website.

Ben je overtuigd van de voordelen van Pikant.nl? Dan kun je je snel en gemakkelijk inschrijven voor deze datingsite. Je schrijft je gratis in, je controleert of de datingsite echt bij je past en eventueel schaf je credits aan om met andere leden te chatten en echt te beginnen met online daten.

De kosten van een Pikant.nl abonnement

Je schrijft je gratis in bij Pikant.nl, maar je betaalt wel geld voor het versturen van berichten naar andere leden. Schaf je een pakket van 300 credits aan om berichten te kunnen sturen naar andere leden, dan betaal je hier 0,66 euro per credit/bericht voor.

Acties en kortingen

Pikant.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

6 Total Score
Pikant Review

Je schrijft je gratis in bij Pikant.nl, maar je betaalt wel geld voor het versturen van berichten naar andere leden.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

2 Comments
 1. Reply
  Evert november 19, 2017 at 9:03 am

  Geile sociale site.
  Ja er zitten kosten aan de contacten met de vrouwen. Hierdoor zijn de vrouwen wel echt!
  Ik heb ervaring op gratis sociale sites, maar kom daar vaak tegen, dat een zogenaamde vrouw,
  een man blijkt te zijn.
  Door een kleine bijdrage, heb ik contact met geile camvrouwen, waar ik iets meer van zie, dan wanneer ik alleen maar met ze cam.

  Daten lijkt me niet echt een optie op pikant, het is meer een sociaal geil platform, met meer informatie achter echte vrouwen …

 2. Reply
  De Waarheid november 13, 2017 at 8:21 pm

  Geldklopperij en dat doen ze door middel van misleiding. Leugens over status dames qua relatie komen overal vandaan echter wonen ze nooit. Alles draait om berichten je bent nog niet actief of je hebt al 6 berichten binnen met pure onzin. Nooit aan beginnen

Leave a reply