Heb je al een partner, maar heb je behoefte aan een beetje extra spanning in je leven? Dan is de datingsite Overspel.nl misschien iets voor jou. Deze datingsite richt zich namelijk specifiek op mensen die al gebonden zijn, maar toch graag in contact willen komen met andere mannen of vrouwen. Je kunt de datingsite gebruiken om gewoon wat te chatten met leuke mannen of vrouwen, maar ook om een leuke man of vrouw voor een one night stand of zelfs voor een langdurige affaire te zoeken.

Discreet daten op Overspel.nl

Als je een relatie hebt en je inschrijft op Overspel.nl, wil je natuurlijk niet dat andere mensen dit weten. Gelukkig helpt deze datingsite je discreet en anoniem te daten. Alle gegevens die je achterlaat bij het aanmaken van een account, worden bijvoorbeeld niet openbaar gemaakt. Ook worden deze gegevens in een veilige database opgeslagen. Verder kun je zelf kiezen welke informatie je wel en niet deelt op deze website. Wil je een beetje mysterieus en vaag blijven, bijvoorbeeld door wat minder persoonlijke informatie te delen, dan is dit zeker mogelijk. Tot slot mag je ook een onherkenbare foto plaatsen als je je hier prettiger bij voelt.

De match service van Overspel.nl

Je kunt zelf op zoek naar leuke mannen of vrouwen op Overspel.nl, maar de datingsite heeft ook een match service. Dit betekent dat de datingsite je regelmatig leuke matches toestuurt. Je kiest helemaal zelf wat je met deze matches doet. Zo kun je jouw matches berichten sturen, maar kun je er ook voor kiezen om de matches te negeren en zelf op zoek te gaan naar een leuke man of vrouw.

De plus- en minpunten van Overspel.nl

De datingsite Overspel.nl heeft enkele plus- en minpunten. Deze worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite.
  • De datingsite heeft een match service.
  • De datingsite is veilig en discreet.

Minpunten:

  • Je betaalt geld voor het versturen van berichten.
  • Niet alle profielen op de datingsite zijn nog actief. Soms is het niet duidelijk of een profiel nog wel gebruikt wordt of niet meer actief is.

De kosten van Overspel.nl

Je kunt je gratis inschrijven, maar voor het versturen van berichten betaal je wel geld. Om berichten te versturen, heb je namelijk credits nodig. Deze kun je los kopen, maar ook in een pakket. Koop je een losse credit, dan betaal je hier 1,49 euro voor. Hier kun je één berichtje mee versturen. Koop je 140 credits voor 140 berichten, dan ben je aanzienlijk goedkoper uit. In dit geval betaal je namelijk 71 cent per credit (en dus per bericht).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply