Ouderensexclub

Je maakt gebruik van de datingsite Ouderensexclub als je onder de doelgroep senioren valt en op zoek bent naar een man of vrouw voor seksueel contact. De profielen van de datingsite zijn ingedeeld op basis van provincie, waardoor jij eenvoudig een man of vrouw kunt vinden die bij jou in de buurt woont. Op het moment van het schrijven van deze review, staan er ongeveer 3000 actieve advertenties op Ouderensexclub.

De betrouwbaarheid van Ouderensexclub

Ouderensexclub heeft geen keurmerken, maar de datingsite heeft wel een uitgebreide privacy policy opgesteld en heeft zich bovendien bezig gehouden met het schrijven van Algemene Voorwaarden. In de privacy policy en de Algemene Voorwaarden van de datingsite, kun je onder andere lezen dat gegevens maximaal 1 jaar worden bewaard en hierna verwijderd worden uit de database. Ook is het niet verplicht om je eigen naam op te geven bij Ouderensexclub, waardoor je relatief anoniem kunt daten. Eventuele betalingen worden altijd verricht via een beveiligde SSL-verbinding, wat betekent dat jouw gegevens niet onderschept kunnen worden. Al met al is Ouderensexclub een betrouwbare datingsite, ook zonder keurmerken.

Inschrijven bij Ouderensexclub

Om in contact te kunnen komen met andere leden van Ouderensexclub, heb je een profiel nodig. Je maakt een profiel aan door het inschrijfformulier op de homepage van de datingsite in te vullen, waarna je jouw inschrijving bevestigt door gebruik te maken van de activeringslink die je per e-mail ontvangt. Heb je op deze link geklikt, dan heb je meteen een profiel op deze datingsite dat je kunt vullen met informatie over jezelf om je slagingskans op de datingsite te vergroten. Je kunt ook foto’s toevoegen aan jouw profiel, maar dit is niet verplicht.

De kosten van Ouderensexclub

Je hoeft geen geld te investeren om een profiel aan te maken op Ouderensexclub, maar je hebt wel credits nodig om berichten te kunnen sturen naar andere leden. Deze credits worden bij Ouderensexclub ook wel privé punten genoemd en om 1 bericht te sturen, heb je 10 van deze punten nodig.

Je kunt privé punten aanschaffen door een pakket te kopen met deze punten, voor de volgende kosten:

 • 19,50 euro voor 200 privé punten.
 • 39,50 euro voor 450 privé punten.
 • 74,50 euro voor 1000 privé punten.
 • 100 euro voor 1400 privé punten.
 • 149,50 euro voor 2050 privé punten.

Je kunt de punten betalen door gebruik te maken van iDeal, maar je kunt ook een creditcard gebruiken of het geld gewoon overboeken van jouw rekening naar de rekening van Ouderensexclub. Bijkomend voordeel: de datingsite gebruikt een andere naam als naam van de rekeninghouder. Betaal je geld aan de datingsite, dan wordt de naam ‘Ouderensexclub’ dus niet in het rekeningafschrift gebruikt.

De mobiele app van Ouderensexclub

De datingsite Ouderensexclub heeft geen mobiele app, maar mobiel daten is wel mogelijk door met jouw smartphone of tablet gewoon naar de website van Ouderensexclub te surfen.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Ouderensexclub

Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven bij Ouderensexclub. Dit doe je door je in te loggen, naar ‘Contact’ te gaan en op ‘Wilt u niet meer deelnemen en al uw gesprekken beëindigen, klik dan hier’ te klikken. Bevestig jouw aanvraag om je profiel te verwijderen door je wachtwoord te noemen en aan te geven waarom je geen lid meer wil zijn en je hebt jouw profiel verwijderd.

Tags:

2 Comments
 1. Reply
  Provoost. januari 9, 2017 at 2:53 pm

  Ik stuur zo veel berichte .en ik ondvang er4.st.maar krijg niets of antwoort terurg..hier bij dank.R.R

 2. Reply
  Leny december 16, 2016 at 3:17 pm

  Op deze site heeft iemand een face account aangemaakt met mijn profielfoto van Facebook.
  die iemand is met een wraakactie bezig tegen mij.
  ik heb al 2 mails gestuurd naar de betreffende site om dat account te verwijderen, zonder enig resultaat of mailtje terug.
  vind dit een zeer kwalijke zaak dat hier niet op wordt gereageerd en ik vind dat zulke sites ook hun verantwoordelijkheid moeten nemen.
  vrijdag heb ik afspraak bij de politie en ga aangifte doen tegen die gene die dit heeft geplaats maar ook naar de site die totaal geen antwoord geeft in deze.
  ik heb geen abonnement op deze site genomen, sterker nog ik wist nog niet van het bestaan van die site af totdat ik erop werd geattendeerd dat er een profiel van mij opstond.
  hoop dat jullie iets voor mij kunnen betekenen.
  met vriendelijke groet, leny.

  Gewenste oplossing:
  hoop- dat jullie mij hierin kunnen helpen.

Leave a reply