Ondeugenddaten

Ondeugenddaten is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een contact voor een seksueel avontuur. Het kan gaan om mensen die een one night stand willen, maar het kan ook gaan om mensen die een langdurige erotische relatie willen starten of een affaire willen naast hun relatie. Via Ondeugenddaten kom je er niet alleen achter wie er nog meer op zoek zijn naar een seksueel contact, maar kun je ook contact leggen met de mensen die jij aantrekkelijk vindt. De website is opgericht in het jaar 2004 en heeft naar eigen zeggen maar liefst tweehonderd nieuwe inschrijvingen per dag.

De betrouwbaarheid van Ondeugenddaten

Alle betalingen die je op de website van Ondeugenddaten verricht, worden gedaan via Amazing Bits B.V. en COMODO en worden bovendien verricht in een veilige SSL-verbinding. Ga je betalen op de website van Ondeugenddaten, dan weet je zeker dat dit veilig gebeurt. De datingsite heeft geen keurmerken, maar dit komt omdat er (nog) geen keurmerken zijn ontwikkeld voor zogeheten casual datingsites. In de Algemene Voorwaarden van de datingsite kun je precies lezen wat er met jouw gegevens gebeurt na het aanmaken van een profiel. Ga je een account aanmaken en wil je zeker weten dat jouw gegevens niet op straat komen te liggen, dan lees je in de Algemene Voorwaarden dat Ondeugenddaten altijd goed met jouw gegevens omgaat.

Inschrijven bij Ondeugenddaten

Om je in te schrijven bij Ondeugenddaten, klik je in de linker kolom van de website op ‘Inschrijven’. Er opent een nieuwe pagina, waar je zelf een profielnaam in kunt vullen, aan kunt geven welk geslacht je hebt en waar je naar op zoek bent op Ondeugenddaten. Ook geef je ook wat je e-mailadres is en dat je akkoord gaat met de aanbiedingen die de datingsite naar jouw e-mailadres zal sturen, want hier kom je als lid van Ondeugenddaten niet onderuit. Heb je op ‘Inschrijven’ gedrukt, dan ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van de datingsite.

Na het aanmaken van een profiel, kun je jouw profiel vullen. Je kunt aangeven wanneer je geboren bent, waar je woont (niet verplicht), wat je geaardheid is en wat voor contact je wenst. Wil je andere mensen ook laten weten welk postuur je hebt, dan kun je dit ook invullen in je profiel. Eventueel kun je een foto plaatsen, maar dit is niet verplicht. Je kunt een foto toevoegen uit een bestand, van Facebook of een foto maken met de webcam.

De kosten van Ondeugenddaten

Als je een gratis profiel hebt, kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Wil je dit wel, dan heb je een VIP membership nodig. Voor veertien dagen VIP membership betaal je 15,99 euro, voor dertig dagen VIP membership betaal je 27,99 euro en voor negentig dagen VIP membership betaal je 59,99 euro. De meeste mensen die een VIP membership afsluiten, kiezen voor het VIP membership van 30 dagen. Dit is namelijk in verhouding goedkoper dan het membership van 14 dagen, maar het is wel een goede periode om de datingsite nog even uit te kunnen testen voor je langer een abonnement afsluit.

De mobiele app van Ondeugenddaten

Ondeugenddaten heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie voor de smartphone en/of tablet.

Acties en kortingen

Ondeugenddaten.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Ondeugenddaten

Om je uit te schrijven bij de datingsite, ga je naar ‘Instellingen’ en klik je op ‘Mijn account’. Onderaan de pagina staat ‘Klik hier om uit te schrijven’ en op deze link klik je om jouw account te verwijderen. Je geeft een reden op waarom je je uit wil schrijven en je klikt op ‘Nu uitschrijven’ om jouw account te verwijderen. Let op: je krijgt geen geld terug van een eventueel VIP membership dat nog op jouw uitgeschreven profiel staat.

7.5 Total Score
Ondeugenddaten Review

De meeste mensen die een VIP membership afsluiten, kiezen voor het VIP membership van 30 dagen

Populariteit
7
Gebruiksgemak
7
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply