NovaMora is een vrij nieuwe datingsite, die onder de groep casual datingsites valt. Dit betekent dat je deze website niet gebruikt om mogelijk jouw ideale partner te vinden, maar dat je lid wordt van de site om erotische contacten op te doen. Je kunt deze erotische contacten alleen gebruiken om wat te chatten, maar je kunt er ook mee afspreken voor een onvergetelijke seksdate. Bij NovaMora is alles mogelijk.

 


 

NovaMora: voor meer spanning in je leven

Kijken we naar de slogan van NovaMora, dan is het doel van de datingsite wel duidelijk. De slogan van de casual datingsite is namelijk ‘Gun je seksleven een boost!’ en dit is precies waar de datingsite jou mee wil helpen. De achterliggende gedachte van de datingsite is dan ook dat de website jou helpt je grenzen meer op te zoeken, wat meer spanning te vinden in je leven en je vertrouwde passie tussen de lakens terug te krijgen. Zit jouw seksleven met je partner een beetje in een slop of heb je op dit moment niemand om seks mee te hebben, dan kun je je inschrijven op deze datingsite.

Discreet en back to menu ↑ veilig daten

NovaMora is onderdeel van het Safe Dating Networks: een bedrijf met een groot aantal datingsites in het portfolio. Net zoals de andere datingsites van Safe Dating Networks, heeft ook deze datingsite een SSL-certificaat. Dit betekent dat de datingsite in ieder geval goed beveiligd is. Ook is de datingsite erg discreet. Je hoeft bijvoorbeeld niet je echte naam te geven als je lid wordt van de datingsite, maar je kunt ook gewoon daten met een nickname.

De back to menu ↑ plus- en minpunten van NovaMora

De datingsite NovaMora heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de website, zijn de volgende:

  • De datingsite werkt niet met credits, maar met betaalde abonnementen. Dit werkt over het algmeen prettiger, simpelweg omdat je dan weet waar je aan toe bent. Bij het creditsysteem weet je dit nooit precies, aangezien je niet weet hoeveel berichten je precies gaat versturen.
  • De datingsite is veilig en discreet.
  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep, namelijk mensen die seksuele contacten op willen doen.

De minpunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite is nog vrij nieuw en heeft daarom nog niet zo veel leden.
  • Met het gratis profiel van de datingsite kun je niet zo veel doen. Veel functies zijn alleen te gebruiken door betalende leden.

De back to menu ↑ kosten van NovaMora

Wil je alle functies van NovaMora kunnen gebruiken, dan sluit je een betaald abonnement af. Wil je een maand lang betaald lid zijn, dan betaal je hier 19,99 euro voor. Wil je twee maanden lid zijn, dan betaal je 15,99 euro per maand. Wil je vier maanden lid zijn, dan betaal je 11,99 euro per maand. Sluit je een langer abonnement af, dan wordt de maandelijkse prijs van het lidmaatschap dus iets lager.

 

6 Total Score

1 Comment
  1. Reply
    Lester oktober 24, 2017 at 10:01 am

    Heb in een week tijd 3 sex dates gehad in Utrecht. Super relaxed :).

Leave a reply