Neukoproepjes

Neukoproepjes.nl is een datingsite die je gebruikt om een oproepje te plaatsen en op deze manier in contact te komen met andere mensen. Je meldt je gratis aan en kunt gratis een advertentie plaatsen, waardoor de datingsite erg populair is onder mensen die wel eens een seksdate in willen plannen. De leden die je op Neukoproepjes.nl vindt, komen uit Nederland en België en zijn voornamelijk lokaal georiënteerd.

De betrouwbaarheid van Neukoproepjes.nl

Neukoproepjes.nl is onderdeel van Pink Melon Web Concepts Ltd en deze eigenaar heeft duidelijke veiligheidsprocedures voor de bescherming van verwerkte gegevens. Op deze manier kan voorkomen worden dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw gegevens, maar ook dat je gegevens voor andere doeleinden gebruikt worden. Kom je in de betaalomgeving van deze datingsite, dan maak je gebruik van een veilige https:// verbinding die ervoor zorgt dat jouw betaalgegevens in een veilige omgeving verstuurd kunnen worden. Pink Melon Web Concepts Ltd en dus Neukoproepjes.nl neemt de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht.

Inschrijven bij Neukoproepjes.nl

Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden bij Neukoproepjes.nl om een advertentie te plaatsen. Je geeft je e-mailadres en nickname in, je gebruikt de bevestigingsmail van Neukoproepjes.nl om jouw account te activeren en je kunt meteen je eerste oproep plaatsen. Het vullen van je profiel is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Vul je jouw profiel en voeg je eventueel een profielfoto toe, dan krijg je meer reacties op jouw oproep.

De kosten van Neukoproepjes.nl

Het aanmaken van een profiel is gratis en het plaatsen van een oproep ook, maar om berichten naar andere leden te kunnen sturen heb je wel credits nodig. Je koopt credits in bundels, zodat je goedkoper uit bent. De kosten van de credits van Neukoproepjes.nl, zijn

  • Een bundel met 10 credits: 10 euro.
  • Een bundel met 25 credits: 22,50 euro.
  • Een bundel met 50 credits: 40 euro.
  • Een bundel met 100 credits: 75 euro.
  • Een bundel met 300 credits: 200 euro.

Je kunt betalen door gebruik te maken van iDeal, maar ook door middel van de betaalmogelijkheden Click & Buy, Visa, Mastercard, Maestro en Bancontact/Mr. Cash.

De mobiele app van Neukoproepjes.nl

Op dit moment heeft Neukoproepjes.nl nog geen mobiele app, maar kun je mobiel daten door je browser te gebruiken en naar de website van Neukoproepjes.nl te surfen. Niet alle functies van de datingsite doen het goed op de mobiele website, maar de meeste functionaliteiten werken wel als je jouw mobiele telefoon of tablet gebruikt om deze datingsite te bezoeken.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Neukoproepjes.nl

Om je uit te schrijven bij Neukoproepjes.nl, log je eerst in. Vervolgens ga je naar ‘Mijn profiel’, scrol je helemaal naar beneden en klik je op de link ‘Mijn account definitief verwijderen’. Heb je dit gedaan, dan is jouw account officieel verwijderd. Let op: als je nog credits op je profiel had staan, komen deze te vervallen en krijg je je geld niet terug.

6 Total Score
Neukoproepjes Review

De leden die je op Neukoproepjes.nl vindt, komen uit Nederland en België en zijn voornamelijk lokaal georiënteerd

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

1 Comment
  1. Reply
    Danny januari 19, 2017 at 1:42 pm

    kan ik niet verwijderen

Leave a reply