MobileMatch

MobileMatch is een datingsite die onder de categorie ‘casual dating’ valt. Dit betekent dat de datingsite zich niet richt op mensen die een serieuze relatie zoeken en in contact willen komen met de perfecte partner, maar meer gericht is op mensen die op zoek zijn naar een leuk (seksueel) contact. Niet alleen als je single bent, maar ook als je een partner hebt en een affaire wil starten kun je bij MobileMatch terecht.

De betrouwbaarheid van MobileMatch

Privacy staat hoog in het vaandel bij MobileMatch. Om jouw privacy te beschermen, worden persoonlijke gegevens nooit in het opgegeven profiel getoond. Dit betekent dat jouw echte naam, telefoonnummer, adresgegevens en dergelijke wel bij deze datingsite bekend zijn, maar niet in jouw openbare profiel komen te staan. Verder zijn de gegevens die je aan MobileMatch geeft niet toegankelijk voor derden en worden de gegevens ook niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Wel worden er cookies achtergelaten op jouw computer door de datingsite en wordt jouw IP-nummer door de datingsite vastgelegd, maar hier heb je als gebruiker geen last van. Alleen als er sprake is van misbruik, worden jouw gegevens doorgespeeld naar de handhavende instanties.

Inschrijven bij MobileMatch

MobileMatch hoeft niet veel van je te weten als je een profiel aan wil maken bij deze datingsite. Zo geef je aan welk geslacht je hebt, hoe oud je bent en naar wat voor partner je op zoek bent, maar hoef je verder niet veel in te vullen bij het aanmaken van een profiel. Heb je eenmaal een profiel aangemaakt, dan vul je ongeveer tien vragen over jouw seksuele voorkeuren in. Op basis van jouw antwoorden op deze vragen, zoekt MobileMatch de ideale matches voor jou.

De kosten van MobileMatch

Om je in te schrijven bij MobileMatch, hoef je niets te betalen. Wil je bepaalde functionaliteiten gebruiken bij het online daten, dan moet je hier soms wel credits voor betalen. Daarnaast betaalt MobileMatch ook geld voor de telefoonlijn van de datingsite, maar deze kosten zijn er laag. De kosten van de bellijn (voor het verkrijgen van toegang), bedragen 0,90 euro per minuut.

De kosten die je betaalt bij MobileMatch voor het aanschaffen van credits, zijn de volgende:

  • 8 credits: 3,89 euro.
  • 20 credits: 15,89 euro.
  • 50 credits: 37,49 euro.
  • 100 credits: 71,99 euro.
  • 200 credits: 139,99 euro.

Betaal je de credits door contact op te nemen met MobileMatch met de telefoon, dan betaal je 0,02 euro per credit (Nederland) of 0,03 euro per credit (België) en de kosten van 0,90 euro per minuut voor het telefoongesprek zelf.

De mobiele app van MobileMatch

Op dit moment heeft deze datingsit (nog) geen mobiele applicatie. Omdat de datingsite geoptimaliseerd is voor de mobiele telefoon en de tablet, is mobiel daten bij deze datingsite wel erg eenvoudig.

Acties en kortingen

Mobilematch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij MobileMatch

Om je uit te schrijven bij MobileMatch, ga je naar de servicepagina van de datingsite. Heb je jouw profiel verwijderd, dan duurt het enkele dagen voor de datingsite jouw profiel echt weggehaald heeft. Overigens is het wel belangrijk om te weten dat je jouw keuze per e-mail moet bevestigen, zodat de datingsite echt zeker weet dat je jouw profiel wil verwijderen. Je verwijdert je profiel, bevestigt dit via e-mail en dan pas gaat MobileMatch aan de slag om jouw profiel echt te verwijderen. Let op: alle matches, ontvangen en verzonden berichten en credits die je nog op jouw profiel hebt staan, worden definitief verwijderd als je jouw verzoek via mail hebt bevestigd.

 

7 Total Score
MobileMatch review

Niet alleen als je single bent, maar ook als je een partner hebt en een affaire wil starten kun je bij MobileMatch terecht.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply