Op MijnSMcontacten.nl vind je leuke matches voor een heuse SM date bij jou in de buurt! Veel mensen maken gebruik van online datingsites om singles voor een vaste relatie of een blijvende vriendschap te vinden. Met MijnSMcontacten.nl vind je mensen die specifiek interesse hebben in SM dates. Vaak zijn deze mensen geïnteresseerd in een of twee dates en absoluut niet in een blijvende relatie! Houd er rekening mee dat een SM date anders zal verlopen dan een reguliere seksdate, die eveneens op datingsites te regelen zijn. Een SM date gaat er vaak iets harder en wilder aan toe! Wanneer zoek jij de spanning op tijdens een SM date met iemand bij jou uit de buurt? MijnSMcontacten.nl helpt je een geschikte match te vinden!

Profiel aanmaken bij MijnSMcontacten.nl

Om met mensen in contact te kunnen komen voor het afspreken van een SM date, kun je kosteloos een profiel aanmaken bij MijnSMcontacten.nl. Het aanmaken van een profiel is heel eenvoudig en kan geheel anoniem. Probeer je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, om de kans op een match te vergroten. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je direct beginnen met het zoeken naar geschikte matches bij jou in de buurt. Houd er rekening mee dat je voor het versturen van berichten aan leden eerst credits moet kopen.

Het gebruik van een creditsysteem is niet nieuw. Er zijn ontzettend veel datingsites die van een dergelijk creditsysteem gebruik maken. Je betaalt met een creditsysteem per bericht, waarbij het vaak het voordeligst is om in een keer zoveel mogelijk credits te kopen. De prijs per credit wordt hiermee namelijk lager.

Nepprofielen worden geweerd

Een van de voordelen van MijnSMcontacten.nl is het feit dat profielen handmatig gecontroleerd worden door de organisatie achter de datingsite. De kans op de aanwezigheid van nepprofielen neemt hierdoor af. Nepprofielen zijn op veel andere datingsites met een creditsysteem een groot probleem. Niet alleen schaden nepprofielen het imago van een datingsite, ook zorgen ze voor hoog oplopende kosten voor de leden van de datingsite. Reden genoeg om altijd voor een datingsite zonder nepprofielen te kiezen.

Ondanks de handmatige controle van MijnSMcontacten.nl, kan het voorkomen dat je onverhoopt toch een nepprofiel treft. Probeer deze zo snel mogelijk te blokkeren en praat hier vooral niet mee. Nepprofielen kunnen heel aantrekkelijk lijken, maar zijn enkel uit op je geld. Je wilt voorkomen dat je veel geld verliest door het contact wat je met deze mensen hebt! Een nepprofiel herken je niet alleen aan een veel te mooie profielfoto. Ook hebben nepprofielen vaak een half of helemaal niet ingevuld profiel. Ze proberen je zo lang mogelijk aan het praten te houden of vragen je om geld over te maken. Vaak doen ze dit in combinatie met een zielig verhaal over geldproblemen. Trap hier niet in!

Voor- en nadelen van MijnSMcontacten.nl

Het voornaamste voordeel van MijnSMcontacten.nl is het feit dat deze datingsite er met een handmatige controle aan werkt om nepprofielen te weren. Ook het feit dat deze datingsite heel specifiek gericht is op geïnteresseerden in SM dates maakt deze datingsite interessant. Op algemenere datingsites kan het immers erg lastig zijn om een leuke match te vinden voor een SM date. Een nadeel aan MijnSMcontacten.nl is het feit dat de datingsite met een creditsysteem werkt. Bij een creditsysteem kunnen de kosten voor het contact met andere leden al snel flink oplopen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply