Mijnsexcontact.nl

Mijnsexcontact.nl richt zich op mensen die geïnteresseerd zijn in een seksdate. Het moge duidelijk zijn dat wanneer je op zoek bent naar een vaste relatie, je beter naar een alternatief kunt kijken. Veel van de leden van Mijnsexcontact.nl zoeken mensen die een of twee keer willen afspreken om seks met elkaar te hebben. Een seksdate hoeft niet per definitie een date buiten de datingsite om te zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan het hebben van seks via een webcam, het hebben van spannende telefoongesprekken, enzovoorts. Het zijn slechts twee voorbeelden van seksueel getint contact, waarvoor je niet andere leden hoeft af te spreken.

Je profiel aanmaken bij Mijnsexcontact.nl

Wanneer je geïnteresseerd bent in een seksdate met leden van deze datingsite, kun je een account aanmaken. Het aanmaken van een account is geheel kosteloos en verloopt vrij snel! Op het moment dat je een account hebt aangemaakt kun je de profielen van andere leden binnen dit datingnetwerk bekijken. Ook is het mogelijk om elkaars foto’s te bezichtigen! Houd er hierbij rekening mee dat deze foto’s in veel gevallen een erotisch tintje zullen hebben.

Helaas is het met een gratis account bij Mijnsexcontact.nl nog niet mogelijk om andere leden berichten te sturen. Voor het versturen van berichten heb je credits nodig, die je via de datingsite kunt kopen. Hierbij geldt dat des te meer credits je in een keer koopt, des te voordeliger het ook wordt. Het kan dus slim zijn om in een keer veel credits te kopen!

Leuke matches vinden op Mijnsexcontact.nl

Is het aanmaken van een profiel gelukt en heb je credits gekocht om berichten te kunnen versturen? Dan is het tijd om het eerste contact met een match te leggen! Zoek via de zoekfunctie van Mijnsexcontact.nl naar een leuke man of vrouw bij je in de buurt. Dit maakt het op een later moment makkelijker om met elkaar af te spreken. Je kunt hem of haar direct een bericht sturen, maar val niet direct met de deur in huis. De meeste mensen zullen je eerst beter willen leren kennen, voordat zij met je afspreken.

Geef in je eerste bericht aan waarom je iemand een bericht gestuurd hebt. Wat was er bijvoorbeeld zo leuk aan hem of haar? Welke details in het profiel van de man of vrouw spraken je aan? Enzovoorts. Het is nu aan je mogelijke match om te reageren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om meerdere mensen tegelijkertijd een berichtje te sturen. Zo heb je meer kans op een leuke seksdate!

Leer elkaar goed kennen voor je date

Om ongemakkelijke en vervelende situaties te voorkomen, is het sterk aan te raden om elkaar eerst goed te leren kennen. Wissel bijvoorbeeld niet direct telefoonnummers uit, maar praat eerst enkel via Mijnsexcontact.nl. Pas wanneer je elkaar beter kent en volledig vertrouwt, kun je je telefoonnummer aan je match geven. Je kunt het contact daarna voortzetten via Whatsapp, Facebook Messenger, een telefoongesprek, Skype, enzovoorts. Pas wanneer je elkaar meerdere weken gesproken hebt, kun je een eerste seksdate buiten de website om overwegen.

Voor- en nadelen van Mijnsexcontact.nl

Een nadeel van Mijnsexcontact.nl is het feit dat deze datingsite met een creditsysteem werkt. De kosten kunnen hoog oplopen bij een creditsysteem, terwijl je geen garantie op een seksdate hebt. Mogelijk betaal je voor gesprekken die uiteindelijk op niks uitlopen! Dit maakt ook de kans op de aanwezigheid van nepprofielen groter. Een voordeel van deze datingsite is daarentegen het grote aantal leden en het feit dat je hier mensen vindt die specifiek geïnteresseerd zijn in seksdates. Ook de eenvoud van het aanmaken van een nieuw profiel is een voordeel.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply