MijnGeheimeLiefde

MijnGeheimeLiefde.nl is een datingsite die je kunt gebruiken om in contact te komen met een man of vrouw voor een pikant avontuur, een one night stand of een langdurige affaire. De datingsite is opgericht voor mensen die al een relatie hebben, maar niet meer zo gelukkig zijn of simpelweg niet voldoende passie ervaren met hun eigen partner. Je kunt je gratis aanmelden via de datingsite en uitschrijven is ook erg gemakkelijk, dus het is zeker een aanrader om deze datingsite eens uit te proberen als je niet meer zo gelukkig bent met je huidige partner.

De betrouwbaarheid van MijnGeheimeLiefde.nl

MijnGeheimeLiefde.nl geeft zelf aan dat de datingsite 100 procent veilig en anoniem is. Zo worden jouw foto’s enkel gedeeld met mensen die jij hebt goedgekeurd, maar geeft de datingsite je ook tips om jouw geheime liefde echt geheim te houden. Om ervoor te zorgen dat er alleen echte profielen op de datingsite komen, controleren de medewerkers van MijnGeheimeLiefde.nl alle nieuwe profielen van de datingsite. Komt er een nep profiel op de datingsite of maakt iemand met de verkeerde bedoelingen een profiel aan, dan wordt dit meteen ontdekt door MijnGeheimeLiefde.nl en worden er maatregelen genomen.

Op MijnGeheimeLiefde.nl vind je een uitgebreide privacy policy. Hierin staat onder andere dat MijnGeheimeLiefde.nl gebruik maakt van de nieuwste technologieën om je gegevens veilig op te slaan, maar ook dat jouw gegevens nooit gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Lees je de privacy policy, dan zie je precies wat MijnGeheimeLiefde.nl doet om jou te beschermen bij het online daten.

Inschrijven bij MijnGeheimeLiefde.nl

Om je in te schrijven bij MijnGeheimeLiefde.nl, ben je nog geen minuut bezig. Je vult enkele korte vragen in, je geeft aan waar je precies naar op zoek bent en je geeft aan hoe je eruit ziet. Vervolgens worden deze gegevens gebruikt om jouw profiel te koppelen aan andere profielen, zodat je de beste matches krijgt van MijnGeheimeLiefde.nl. Hoe eerlijker de antwoorden die je geeft op de vragen van MijnGeheimeLiefde.nl, hoe beter de matches zijn die je van de datingsite krijgt. Heb je alles ingevuld, dan krijg je een activatielink in je mailbox en kun je jouw account activeren.

De kosten van MijnGeheimeLiefde.nl

MijnGeheimeLiefde.nl heeft twee lidmaatschappen. Met het gratis lidmaatschap, ook wel het free membership genoemd, kun je de basis functionaliteiten van de datingsite gratis uitproberen. Wil je ook toegang tot de profielen van andere leden, wil je berichten sturen en wil je berichten ontvangen, dan moet je een betaald lidmaatschap nemen. Dit lidmaatschap wordt ook wel het premium membership genoemd en geeft je toegang tot alle functies van deze datingsite. Voor een maand premium membership betaal je 59,95 euro, voor drie maanden premium membership betaal je 29,95 euro per maand (in 1 betaling) en voor zes maanden lidmaatschap bij MijnGeheimeLiefde.nl betaal je 24,95 euro per maand (in 1 betaling). Wil je een jaar lid zijn, dan betaal je slechts 19,95 euro per maand in 1 betaling.

De mobiele app van MijnGeheimeLiefde.nl

MijnGeheimeLiefde.nl heeft helaas geen mobiele applicatie voor de smartphone of tablet. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor deze devices, waardoor mobiel daten alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

Mijngeheimeliefde.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij MijnGeheimeLiefde.nl

Om je profiel van MijnGeheimeLiefde.nl te verwijderen, moet je ingelogd zijn bij de datingsite. Je gaat naar ‘Instellingen’ in het menu rechtsboven en je vindt de link om je uit te schrijven helemaal onderaan de Instellingen pagina. Heb je een lopend abonnement, dan moet je dit abonnement eerst opzeggen voor je jouw account verwijdert. In de Algemene Voorwaarden van de datingsite lees je precies hoe je jouw abonnement snel en gemakkelijk op kunt zeggen.

 

7 Total Score
Mijngeheimeliefde Review

Hoe eerlijker de antwoorden die je geeft op de vragen van MijnGeheimeLiefde.nl, hoe beter de matches zijn die je van de datingsite krijgt

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply