Matchwereld

Matchwereld is een datingsite voor erotische contacten die je in Nederland en Vlaanderen kunt gebruiken. De datingsite is toegankelijk voor mannen en vrouwen, maar ook voor stelletjes die een one night stand, een erotische date of zelfs een erotische relatie willen starten. Omdat de datingsite duizenden leden heeft in Nederland en Vlaanderen, is de kans groot dat je hier een geschikte man, een leuke vrouw of een aantrekkelijk stelletje vindt.

De betrouwbaarheid van Matchwereld

Over de betrouwbaarheid van Matchwereld is niet zo veel bekend. Zo heeft de datingsite geen keurmerken, maar heeft de datingsite wel een privacy policy en Algemene Voorwaarden opgesteld. Hier kun je precies in lezen hoe er met jouw gegevens om wordt gegaan, zodat je weet waar je aan toe bent als je persoonlijke gegevens deelt met de datingsite. Wel raden wij je aan om zo min mogelijk persoonlijke gegevens te delen op de datingsite, simpelweg omdat je niet weet wat andere leden met deze informatie gaan doen. Blijf lekker anoniem en daten bij Matchwereld blijft in ieder geval helemaal veilig.

Inschrijven bij Matchwereld

Om je in te schrijven bij deze datingsite, ga je naar de homepage van Matchwereld. Hier vul je een nickname in, geef je aan welk geslacht je hebt, waar je woont en wat je geboortedatum is. Ook kies je een e-mailadres, waarna je een bevestigingsmail van deze datingstie ontvangt om jouw inschrijving te voltooien. Je hoeft je profiel nu niet verplicht te vullen, maar wij raden je aan dit wel te doen. Heb je een gevuld profiel, dan is de kans namelijk groter dat je reacties van andere leden krijgt.

De kosten van Matchwereld

Het zoeken en bekijken van profielen is helemaal gratis bij Matchwereld, maar om in contact te komen met andere leden heb je wel credits nodig. Zo moet je altijd 1 credit betalen om een bericht te sturen, wat betekent dat je een pakket met credits nodig hebt als je online wil daten bij Matchwereld. Je kunt 1 credit kopen voor 1,40 euro, maar het is voordeliger om pakketten te kopen van 10 credits (10 euro), 25 credits (22,50 euro), 50 credits (40 euro), 100 credits (75 euro) of 300 credits (200 euro). De prijzen van deze datingsite zijn vergelijkbaar met de prijzen van andere casual datingsites.

De mobiele app van Matchwereld

Matchwereld heeft geen mobiele app, maar de datingsite is wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Uitschrijven bij Matchwereld

Om je uit te schrijven bij Matchwereld, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in bij de datingsite.
  2. Ga naar je profiel en klik op ‘Wijzig profiel’.
  3. Zoek naar de button met de tekst ‘Definitief opheffen van mijn account’ en klik op deze link.
  4. Jouw profiel, inclusief berichten, foto’s en credits, wordt meteen verwijderd door Matchwereld.

Had je nog credits op jouw profiel staan, dan krijg je hier geen geld voor terug.

7.5 Total Score
Matchwereld Review

Matchwereld is een datingsite voor erotische contacten die je in Nederland en Vlaanderen kunt gebruiken.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply