Matchclub

Matchclub is een datingsite die ontwikkeld is voor mensen die net wat meer spanning nodig hebben in hun leven. De datingsite is geschikt voor singles, maar ook voor mensen met een relatie en zelfs voor stelletjes. Matchclub sluit niemand uit, dus iedereen van 18 jaar en ouder kan een account aanmaken bij deze datingsite.

De betrouwbaarheid van Matchclub

Omdat Matchclub zich voornamelijk richt op erotische contacten, is het erg belangrijk dat de datingsite betrouwbaar en discreet is. Matchclub is opgericht in het jaar 2010 en dit betekent dat de datingsite al enkele jaren ervaring heeft in de markt. Dit is zeker een positief punt, want datingsites met ervaring weten doorgaans beter hoe de gegevens van hun leden veilig opgeslagen kunnen worden.

Matchclub beschikt over een privacy policy en in dit bestand kun je lezen hoe de datingsite jouw anonimiteit kan beschermen. Ook lees je hoe jouw gegevens opgeslagen worden, hoe jouw betalingen worden beschermd in een veilige omgeving en welke naam er op jouw bankafschrift komt te staan als je een betaling verricht aan Matchclub. Omdat dit niet de naam is van de datingsite zelf, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw partner erachter komt dat je geld betaalt om lid te zijn van deze datingsite.

Inschrijven bij Matchclub

Om jezelf in te schrijven bij deze datingsite, kies je een gebruikersnaam, een wachtwoord en geef je door welk e-mailadres je aan jouw profiel bij Matchclub wil koppelen. Ook geef je aan waar je naar op zoek bent, welk geslacht je zelf hebt en in welke leeftijdscategorie jouw ideale (seksuele) partner moet vallen. Heb je alles ingevuld, dan krijg je een bevestigingsmail om jouw aanmelding te bevestigen en jouw account officieel aan te maken.

Daten via Matchclub

Heb je een account aangemaakt bij Matchclub, dan kun je meteen op zoek gaan naar een leuke date. Aan de linkerkant van de website vind je het menu van Matchclub en hier kun je onder andere zien wie er op dit moment online is en wie er op dit moment bij jou in de buurt is. Ook kun je zien wie jou heeft bekeken, welke favorieten je opgeslagen hebt en welke matches je op dit moment hebt. Gebruik de zoekfunctie van de datingsite en je kunt eenvoudig op zoek gaan naar leuke mannen en vrouwen. Door op bepaalde kenmerken te zoeken, is het gemakkelijker om jouw ideale date te vinden via de datingsite.

De kosten van Matchclub

Het bekijken van profielen, het opslaan van favorieten, het opslaan van matches en het zoeken van profielen is helemaal gratis, maar om berichten te versturen via Matchclub dien je wel geld te betalen. Om een bericht te sturen naar een ander lid van Matchclub, betaal je 1 credit. Voor 10 credits betaal je 10 euro, voor 25 credits betaal je 22,50 euro, voor 50 credits betaal je 40 euro, voor 100 credits betaal je 75 euro en voor 300 credits betaal je 200 euro. Hoe meer credits je bestelt, hoe minder je per credit hoeft te betalen. Wil je veel berichten sturen, dan kun je dus beter meteen veel credits kopen en op deze manier geld besparen.

Je kunt jouw credits aanschaffen door een betaling te verrichten met iDEAL, MrCash en Clickandbuy. Daarnaast is het ook mogelijk om credits aan te schaffen met een creditcard.

De mobiele app van Matchclub

Matchclub heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie voor Android of iOS. Wel heeft de datingsite een mobiele website, die het mogelijk maakt om gemakkelijk online te daten door gebruik te maken van een smartphone of tablet.

Acties en kortingen

Matchclub.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Matchclub

Ben je ingelogd bij Matchclub, dan kun je jouw profiel eenvoudig en snel verwijderen. Je klikt op ‘Mijn profiel’ en klikt vervolgens op het tandwiel icoontje om naar de instellingen van de datingsite te gaan. Heb je dit gedaan, dan vind je een knop met de tekst ‘Definitief opheffen van account’. Klik je op deze knop, dan kun je jouw account definitief verwijderen. Dit betekent dat jouw profiel niet meer voorkomt in de zoekresultaten en matches van de datingsite, dat niemand meer contact met je op kan nemen via de datingsite en dat je gegevens uit de database van de datingsite worden verwijderd.

 

7 Total Score
MatchClub Review

De datingsite is geschikt voor singles, maar ook voor mensen met een relatie en zelfs voor stelletjes.

Populariteit
7
Gebruiksgemak
6.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7
Kosten
6.5

Tags:

2 Comments
 1. Reply
  hans november 24, 2017 at 3:57 pm

  meerdere keer proberen op te zeggen krijg geen respons,men blijft mails sturen .gaarne direct stoppen geen interesse meer.

  • Reply
   Leo november 29, 2017 at 4:05 pm

   Lukt mij niet om matchclub te verwijderen kan niet inloggen graag advies en

Leave a reply