Klasseswingers

Klasseswingers is een datingsite voor swingers in Nederland en België. De datingsite heeft stijl, discretie en integriteit hoog in het vaandel staan en richt zich voornamelijk op mensen die zich aangetrokken voelen tot deze waarden. De datingsite heeft naar eigen zeggen meer dan duizend leden, maar dit is niet zo veel als je bedenkt dat de datingsite al werd opgericht in het jaar 2004. Aan de andere kant is een ledenaantal van duizend mensen wel meer dan genoeg als je een leuk stelletje wil vinden om mee te swingen, want tussen de duizend leden zit altijd wel iemand waar jij je tot aangetrokken voelt.

De betrouwbaarheid van Klasseswingers

Word je lid van Klasseswingers, dan kom je volgens de datingsite zelf meteen in een afgeschermde en beveiligde omgeving terecht. Je zou zeggen dat je dit kunt zien aan de veilige SSL-verbinding van de datingsite, maar deze verbinding heeft de datingsite niet. Of je echt in een afgeschermde en veilige omgeving komt, is dus niet helemaal duidelijk. Helaas heeft Klasseswingers geen keurmerken voor veilig online daten, waardoor je als lid niet helemaal zeker weet of deze datingsite echt betrouwbaar is. Het lijkt een goede en betrouwbare datingsite te zijn, maar dit kunnen we niet garanderen.

Inschrijven bij Klasseswingers

Je meldt je aan door een gebruikersnaam te kiezen en twee keer een wachtwoord op te geven, waarvan een keer ter bevestiging. Daarnaast geef je je e-mailadres op, geef je aan of je een man, vrouw of stel bent en geef je bovendien aan waar je naar op zoek bent. Na het invullen van nog enkele persoonlijke gegevens, geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent en kun je jouw account registreren. Via het door jou opgegeven e-mailadres krijg je een activeringslink en als je op deze link hebt geklikt, kun je jouw profiel op Klasseswingers helemaal gaan vullen.

De kosten van Klasseswingers

Volgens Klasseswingers kun je gratis lid worden van de datingsite, maar hier heb je eigenlijk niets aan. Ben je gratis lid, dan kun je namelijk bijna niets op de datingsite doen. Je kunt leden zoeken en zien wie de nieuwe leden zijn van de datingsite, maar verder kun je helemaal niets met een gratis profiel. Ga je je aanmelden bij Klasseswingers, dan moet je er dus rekening mee houden dat je een betaald profiel nodig hebt voor de datingsite.

Voor een betaald profiel betaal je 19,95 voor 30 dagen, 47,85 voor 90 dagen, 83,70 voor 180 dagen of 143,30 voor een heel jaar. Hoe meer dagen je afneemt, hoe meer korting je krijgt.

De mobiele app van Klasseswingers

Klasseswingers heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie voor de smartphone en/of tablet.

Acties en kortingen

Klasseswingers.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Klasseswingers

Over het verwijderen van je profiel bij Klasseswingers, is op dit moment niets te vinden op de website. Wil je jouw account verwijderen, dan raden wij je aan om contact op te nemen met de datingsite. Verder is het belangrijk om er rekening mee te houden dat jouw gratis proeflidmaatschap bij Klasseswingers automatisch na drie maanden wordt beëindigd. Je kunt dus nooit langer dan drie maanden een gratis profiel nemen bij de datingsite, want na drie maanden wordt jouw gratis profiel verwijderd.

6 Total Score
Klasseswingers Review

De datingsite heeft stijl, discretie en integriteit hoog in het vaandel staan en richt zich voornamelijk op mensen die zich aangetrokken voelen tot deze waarden.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply