Kinky.nl is een website die vrouwen, mannen en transseksuelen kunnen gebruiken om in contact te komen met gelijkgestemden voor een seksuele relatie. Wat voor seksuele voorkeur je ook hebt en wat voor fantasieën je er ook op na houdt: iedereen kan een advertentie plaatsen op Kinky.nl om een leuke man of vrouw voor seksueel contact te ontmoeten.

De betrouwbaarheid van Kinky.nl

Kinky.nl heeft een uitgebreide privacy policy geschreven die je op de website van de datingsite kunt vinden, net zoals bij de Algemene Voorwaarden het geval is. Op alle content die je op Kinky.nl plaatst en op alle gegevens die je naar de datingsite stuurt, is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van kracht. Dit betekent dat jouw privacy altijd op en top beschermd wordt en je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen.

Alle nieuwe advertenties op Kinky.nl, worden handmatig gecontroleerd door de medewerkers van de datingsite. Op deze manier wordt voorkomen dat er illegale content op de website komt, maar ook dat neppe leden lid worden van Kinky.nl om mensen op te lichten of aan het lijntje te houden. Tot slot heeft Kinky.nl enkele tips opgesteld voor respectvol, veilig en met plezier online daten, die je kunt lezen om jouw online dating ervaring zo positief mogelijk te laten eindigen.

Inschrijven bij Kinky.nl

Om zelf een advertentie te kunnen plaatsen op Kinky.nl, laat je een e-mailadres achter. Heb je dit gedaan, dan krijg je in de inbox van dit mailadres een wachtwoord voor de datingsite. Vul je beide gegevens in op de datingsite, dan krijg je toegang tot het beveiligde platform van deze datingsite en kun je meteen jouw eigen advertentie schrijven. Je bedenkt een nickname, je schrijft een korte advertentietekst van maximaal 1000 woorden en je voegt een minimaal twee foto’s toe om jouw advertentie compleet te maken. Heb je jouw advertentie geschreven en geplaatst, dan wordt deze eerst door Kinky.nl gecontroleerd en zal de advertentie pas na goedkeuring geplaatst worden.

De kosten van Kinky.nl

Kinky.nl is voor een groot deel gratis te gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om VIP lid te worden. Als je VIP lid bent, kun je foto’s, video’s en advertenties opslaan, is het mogelijk om voice advertenties te beluisteren en heb je mobiele toegang om dames en heren in de buurt te zoeken. Verder kun je ook de advertenties op de website verbergen, iets wat zeker handig is gezien het grote aantal advertenties op deze datingsite.

Voor een VIP abonnement betaal je 1,30 euro voor twee dagen, die je door middel van een telefonische betaling afrekent. Je kunt ook een VIP abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden afnemen en in dit geval betaal je jouw abonnement door middel van iDeal.

De mobiele app van Kinky.nl

Kinky.nl heeft geen mobiele app ontwikkeld, maar de website is wel geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets.

Acties en kortingen

Kinky.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Kinky.nl

Om je uit te schrijven bij Kinky.nl, verwijder je simpelweg jouw advertentie. Dit doe je door je advertentie te zoeken, je in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord en vervolgens te klikken op ‘Verwijder advertentie’. Heb je dit gedaan, dan is jouw advertentie niet meer zichtbaar voor andere leden. Je kunt er altijd nog voor kiezen om in de toekomst toch nog een advertentie te plaatsen, want jouw account (zonder advertentie) blijft wel bestaan.

6 Total Score
Kinky Review

Alle nieuwe advertenties op Kinky.nl, worden handmatig gecontroleerd door de medewerkers van de datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply