Intimatch

Voor mensen met een relatie kan Intimatch een heel aantrekkelijke datingsite zijn! Op deze datingsite is het voor mannen en vrouwen met een relatie mogelijk om een partner te vinden voor een eenmalige seksdate. Vreemdgaan kan een spannende gedachte zijn! Daarbij kan de spanning na verloop van tijd uit je relatie verdwenen zijn, waardoor je op zoek wilt gaan naar nieuwe spannende ervaringen. Intimatch biedt deze mogelijkheid!

Opvallend aan deze datingsite is het feit dat er aanzienlijk meer vrouwen dan mannenactief zijn binnen het datingnetwerk. Dit maakt het niet altijd even gemakkelijk om een leuke match te vinden voor vrouwen. Ook voor mannen is dit niet altijd eenvoudig, omdat er veel nepprofielen tussen deze vrouwen zitten. Nepprofielen proberen je op slinkse wijze geld afhandig te maken.

Profiel aanmaken bij Intimatch

Om op zoek te kunnen gaan naar een leuke match voor een eerste seksdate, dien je een gratis profiel aan te maken bij Intimatch. Het aanmaken van een profiel is heel eenvoudig, waarna je direct de zoekfunctie kunt gebruiken. Het is nog niet mogelijk om berichten naar andere leden te sturen. Hier dien je een betaald abonnement voor af te sluiten, waarbij je verschillende mogelijkheden hebt. Zo kun je voor een abonnement van een maand kiezen, maar ook direct een abonnement voor vier maanden afsluiten.

Let er bij het aanmaken van een profiel op dat je foto herkend kan worden door andere mensen uit je omgeving. Pas dus op met het plaatsen van foto’s op je profiel, ook al vergroot dit je kans op een succesvolle match.

Groot aantal nepprofielen

Op internet zijn verschillende recensies over deze datingsite te lezen. Hierbij valt onder meer op dat er vaak geklaagd wordt over berichten die niet beantwoord worden door andere leden. Dit zijn berichten die aan nepprofielen worden gestuurd, die inmiddels al lang niet meer actief zijn. Deze nepprofielen proberen met zielige verhalen mensen over te halen om geld over te maken. Trap hier in geen geval in, omdat je het geld nooit meer terug zal zien. Daarbij komt het contact wat je met deze nepprofielen hebt vanzelfsprekend nooit tot een serieuze seksdate.

Je herkent nepprofielen vaak aan de veel te knappe foto’s die zij in hun profiel gebruiken. Door deze foto’s is de verleiding heel groot om deze profielen een berichtje te sturen. Wie wil er immers geen spannende seksdate met een hele knappe man of vrouw?

Voor- en nadelen van Intimatch

Hoewel de website van Intimatch op een leuke manier vormgegeven is, biedt deze datingsite niet enkel voordelen. Het grote aantal nepprofielen en de berichten die onbeantwoord blijven zijn de twee grootste nadelen. Daarbij zitten er grote risico’s aan vreemdgaan! Denk aan een situatie waarbij iemand uit je omgeving je profielfoto herkent op de website. Dit kan het einde van je relatie betekenen. Wees je hier goed van bewust als je een profiel aanmaakt!

Een voordeel is voor vrouwen dat zij zich opvallend genoeg gratis kunnen aanmelden. Ook kun je met verschillende instellingen voor zorgen dat je privacy gewaarborgd wordt. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van je profiel en foto’s voor andere leden. Dit verkleint echter de kans op een succesvolle match.

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply