Instabang

Instabang is een casual datingsite, ofwel een datingsite die je gebruikt om erotische contacten op te doen. De datingsite is bruikbaar in Nederland, maar ook in Vlaanderen. Onder de leden vind je mannen, vrouwen, stelletjes, heteroseksuelen, homoseksuelen en biseksuelen van alle leeftijden, vanaf 18 jaar.

De betrouwbaarheid van Instabang

Instabang is een datingsite die zich vooral op erotische contacten richt. Ga je online op zoek naar een erotisch contact, dan wil je dit natuurlijk wel discreet doen. Gelukkig doet Instabang er alles aan om jouw gegevens veilig op te slaan en belooft de datingsite bovendien de gegevens enkel te gebruiken om matches voor te stellen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens openbaar worden gemaakt, want de medewerkers van Instabang doen er alles aan om dit soort vervelende situaties te voorkomen.

Omdat Instabang een erotisch getinte datingsite betreft, heeft de datingsite geen keurmerken. Dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar is, want er zijn simpelweg geen keurmerken voor erotisch getinte datingsites.

Om te achterhalen wat Instabang precies doet om jouw persoonlijke gegevens veilig op te slaan en te beschermen, kun je de privacy policy van de datingsite doornemen. Net zoals de Algemene Voorwaarden, staat dit document op de website van Instabang. Positief punt op het gebied van de privacy van leden en de bescherming van gegevens: betalingen worden altijd gedaan door middel van een veilige SSL-verbinding om jouw betaalgegevens te beschermen.

Inschrijven bij Instabang

Om je in te schrijven bij Instabang, gebruik je het inschrijfformulier op de homepage van de website. Je kiest een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord en je vult verder wat informatie over jezelf in, zoals waar je woont en hoe oud je bent. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail van Instabang, die je gebruikt om jouw profiel te activeren en online te zetten. Is jouw profiel officieel geactiveerd, dan kun je wat meer informatie over jezelf in dit profiel zetten om andere leden een duidelijk beeld te geven van jezelf.

De kosten van Instabang

Je kunt gratis een profiel aanmaken en het versturen en bekijken van oproepjes is ook helemaal gratis bij Instabang, maar je kunt de datingsite niet onbeperkt gratis gebruiken. Wil je een bericht sturen naar iemand via de datingsite, dan heb je credits nodig. Voor ieder bericht betaal je 1 credit.

Je kunt een pakket van 10 credits kopen voor 10 euro, maar je kunt ook meer credits kopen (25 credits voor 22,50 euro, 50 credits voor 40 euro, 100 credits voor 75 euro en 300 credits voor 200 euro). Hoe meer credits je koopt, hoe lager de kosten per credit worden en hoe minder je dus hoeft te betalen om een bericht te versturen. Je kunt jouw credits betalen met een mobiele telefoon, Click and Buy, MrCash/Bancontact, een creditcard of uiteraard iDeal.

Acties en kortingen

Instabang.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

De mobiele app van Instabang

Instabang heeft geen mobiele app, maar de website van deze datingsite werkt wel goed op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Uitschrijven bij Instabang

Om je uit te schrijven bij Instabang, log je je eerst in. Vervolgens ga je naar ‘Mijn oproepje’ en scrol je naar beneden. Onderaan de pagina vind je de knop ‘Account definitief verwijderen’ en als je op deze knop klikt, wordt jouw account verwijderd uit de database van deze datingstie. Had je nog credits op jouw account staan? Dan worden deze credits ook verwijderd en hier krijg je geen geld voor terug.

 

7.5 Total Score
Instabang Review

Instabang is een datingsite die zich vooral op erotische contacten richt.

Popuariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7
Klantenservices
7
Kosten
7

Tags:

1 Comment
  1. Reply
    vanArhem januari 19, 2017 at 1:38 pm

    Ze moeten stoppen met berichten tegen sturen

Leave a reply