Hobbysletten

Hobbysletten.nl is een datingsite die je, zoals de naam het al wel verklapt, gebruikt om een seksdate in te plannen. De datingsite is geschikt voor mannen en vrouwen, maar ook voor stelletjes. Je plaatst een oproep, je wacht op reacties van andere leden en je maakt eventueel een afspraak voor een seksdate. Let op: niet alle profielen op Hobbysletten.nl zijn echt, sommige profielen zijn fictief. Je kunt wel met deze profielen chatten, maar je maakt geen afspraak met deze online daters.

De betrouwbaarheid van Hobbysletten.nl

Hobbysletten.nl valt onder moederbedrijf Pink Melon Web Concepts Ltd, net zoals andere casual datingsites. Persoonlijke gegevens die je aan de datingsite verstrekt, komen in de beveiligde database van het moederbedrijf terecht. Omdat deze database beveiligd is en de gegevens niet aan derden gegeven worden, neemt Pink Melon Web Concepts Ltd de Wet Bescherming Persoonsgegevens helemaal in acht. Op het gebied van de betrouwbaarheid, zit je bij deze datingsite dus zeker goed.

Inschrijven bij Hobbysletten.nl

Om je aan te melden bij Hobbysletten.nl, vul je het aanmeldformulier van de datingsite in op de homepage. Je geeft een fictieve gebruikersnaam op, je vult je e-mailadres in, je geeft aan wat je geslacht is en je vult in hoe oud je bent. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met een activeringslink, die je aanklikt om jouw profiel aan te maken. Na het activeren van je profiel, kun je meteen een oproep plaatsen. Wel wordt aangeraden je profiel eerst in te vullen, zodat je meer kans hebt om reacties te ontvangen op jouw oproep.

De kosten van Hobbysletten.nl

Je hoeft geen geld te betalen om een oproep te plaatsen op Hobbysletten.nl, maar je betaalt wel geld om in contact te komen met andere leden. Berichten die je van andere leden krijgt kun je gratis lezen, maar voor het versturen van een bericht wordt wel 1 credit in rekening gebracht. Je kunt credits kopen door gebruik te maken van je telefoon, maar je kunt ook een bundel met credits aanschaffen. Voor het telefonisch kopen van credits, betaal je 1,40 euro eenmalige kosten. Voor deze prijs krijg je 1 credit, ofwel 1 bericht om te versturen.

Koop je een bundel, dan ben je goedkoper uit:

  • Bundel met 10 credits, 1 euro per credit: 10 euro.
  • Bundel met 25 credits, 0,90 euro per credit: 22,50 euro.
  • Bundel met 50 credits, 0,80 euro per credit: 40 euro.
  • Bundel met 100 credits, 0,75 euro per credit: 75 euro.
  • Bundel met 300 credits, 0,66 euro per credit: 200 euro.

De mobiele app van Hobbysletten.nl

Hobbysletten.nl heeft op dit moment geen mobiele applicatie voor mobiel daten op de smartphone of tablet. Wel is de website bruikbaar op deze apparaten, waardoor je ook gewoon mobiel kunt daten als je lid bent van deze datingsite.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Hobbysletten.nl

Om je profiel bij Hobbysletten.nl te verwijderen en jouw informatie uit de database te halen, moet je ingelogd zijn. Om je profiel te verwijderen, ga je naar ‘Instellingen’ en volg je hier de stappen om jouw profiel offline te halen. Let op: staan er nog credits op je profiel, dan ben je deze na het verwijderen van je profiel kwijt. Je krijgt geen geld terug voor de credits die je nog op je profiel had staan op het moment van uitschrijven.

6 Total Score
Hobbysletten Review

Let op: niet alle profielen op Hobbysletten.nl zijn echt, sommige profielen zijn fictief.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply