Heteprofielen

Heteprofielen.nl is een datingsite die je kunt gebruiken om een seksdate in te plannen. Op de datingsite zijn zowel mannen als vrouwen te vinden en de datingsite heeft ruim 250.000 goedgekeurde profielen. Dit betekent dat als je een profiel aanmaakt bij Heteprofielen.nl, je veel kans hebt om inderdaad een leuke man of vrouw tegen te komen tussen de leden.

De betrouwbaarheid van Heteprofielen.nl

Heteprofielen.nl vindt het naar eigen zeggen erg belangrijk dat leden van de datingsite goed beschermd worden tegen hackers, mensen die hun gegevens willen stelen en andere mensen met kwade bedoelingen. Daarom worden al jouw gegevens veilig opgeslagen, worden je gegevens niet verstrekt aan derden en is er ook een privacy policy opgesteld om jou duidelijkheid te geven over hoe de datingsite met jouw gegevens omgaat. Een klein verbeterpuntje voor de datingsite, is het gebruik van een veilige https:// verbinding. Gebruikt de datingsite deze verbinding, dan zijn jouw gegevens nog veiliger.

Inschrijven bij Heteprofielen.nl

Om je in te schrijven bij Heteprofielen.nl, ga je naar de homepage van de datingsite. Je vult je eigen naam in, je bedenkt een nickname en je geeft je e-mailadres op. Ook geef je aan of je een man of vrouw bent, waarna je jouw aanvraag verstuurt. Heb je dit gedaan, dan krijg je een bevestigingsmail om jouw account officieel aan te maken.

Heb je de bevestigingsmail gebruikt om jouw account te bevestigen, dan kun je je profiel invullen. Je geeft aan hoe oud je bent, of je rookt en/of drinkt, wat je burgerlijke staat is en waar je naar op zoek bent. Verder kun je een foto toevoegen, wat zeker aangeraden wordt als je zo veel mogelijk slagingskans wil op Heteprofielen.nl. Na de activatie van je profiel, krijg je standaard 100 gratis credits van de datingsite.

De kosten van Heteprofielen.nl

Op Heteprofielen.nl kun je credits krijgen als je bepaalde acties hebt voltooid. Deze credits kun je gebruiken om berichten te sturen, zodat je in contact kunt komen met anderen. Verder kun je de credits niet alleen verdienen als beloning, maar ook kopen. Je koopt 1500 credits voor 10 euro, 4200 credits voor 25 euro, 9400 credits voor 50 euro, 20.000 credits voor 100 euro en 44.000 credits voor 200 euro. Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper de credits worden. Bij 10 euro aan credits betaal je bijvoorbeeld 1 euro per verzonden bericht met credits, terwijl je bij de optie van 9400 credits voor 50 euro nog maar 0,80 per verzonden bericht betaalt.

De mobiele app van Heteprofielen.nl

Heteprofielen.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie om met de mobiele telefoon of tablet te kunnen daten. Wel kun je de datingsite gebruiken op je mobiele telefoon of tablet door gewoon gebruik te maken van je browser.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Heteprofielen.nl

Het is erg eenvoudig om je profiel bij Heteprofielen.nl definitief te verwijderen. Je logt je in, je klikt op ‘Help’ rechts bovenin en je klikt op ‘Profiel verwijderen’. Heb je dit gedaan, dan is jouw profiel (inclusief alle credits die je nog op je profiel had staan), officieel verwijderd.

6 Total Score
Heteprofielen Review

Op de datingsite zijn zowel mannen als vrouwen te vinden en de datingsite heeft ruim 250.000 goedgekeurde profielen.

Populariteitl
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply