Frunniken

Frunniken is een datingsite die het mogelijk maakt om in contact te komen met leuke mannen en/of vrouwen via online mail of SMS. De datingsite is vooral gericht op mannen die naar vrouwen op zoek zijn door het grotere aantal vrouwelijke leden op Frunniken, maar ook als vrouw kun je hier uiteraard terecht om een leuke man te vinden. Verder is de datingsite ook geschikt voor homoseksuelen en biseksuelen en niet alleen voor hetero’s.

De betrouwbaarheid van Frunniken

Alle berichten die je via het platform van Frunniken verstuurt, worden anoniem verstuurd naar andere leden. De persoonlijke gegevens die je aan de website hebt gegeven bij het inschrijven, blijven altijd geheim en zijn dus niet zichtbaar voor andere leden. Alle betalingen die je op de datingsite verricht, worden uitgevoerd in een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding is niet te kraken, wat betekent dat jouw (betaal)gegevens nooit zomaar openbaar gemaakt kunnen worden of door hackers gestolen kunnen worden.

Inschrijven bij Frunniken

Om in contact te komen met de leden van Frunniken, heb je zelf ook een account nodig. Je maakt een account aan via de homepage van de website, waar je jouw naam, geslacht, seksuele voorkeur en e-mailadres invult. Heb je dit formulier verstuurd, dan krijg je een e-mail met een link om jouw profiel te bevestigen. Heb je op deze link geklikt, dan kun je Frunniken meteen gebruiken om op zoek te gaan naar leuke mannen en/of vrouwen.

De kosten van Frunniken

Na het aanmaken van een profiel, krijg je van Frunniken meteen 30 gratis credits om 3 berichten te sturen. Zijn deze credits op en wil je berichten blijven sturen, dan moet je credits bij kopen. Hiervoor betaal je 20 euro (100 credits), 40 euro (210 credits), 100 euro (556 credits), 150 euro (825 credits) of 200 euro (1176 credits). Je kunt jouw credits betalen met een creditcard, maar ook met iDeal.

Ook is het mogelijk om met andere leden te communiceren door middel van SMS. Omdat je hierbij enkel de telefoonkosten betaalt, is dit veel goedkoper dan het aanschaffen van credits om berichten te sturen. Het versturen van SMS-berichten, heeft bij de meeste leden dan ook de voorkeur.

De mobiele app van Frunniken

Frunniken heeft op dit moment geen mobiele app, maar de website van het online platform is wel geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Frunniken

Het verwijderen van jouw account is erg gemakkelijk bij Frunniken. Je gaat naar ‘Instellingen’ (rechtsboven), je scrolt naar beneden en je klikt op ‘Account verwijderen’. Heb je dit gedaan, dan krijg je een e-mail om jouw account definitief te verwijderen. Let op: als je nog credits hebt, worden deze ook verwijderd. Berichten zijn niet meer terug te lezen, je bent je contactpersonen kwijt en je kunt geen geld terugkrijgen voor de verloren credits.

6 Total Score
Frunniken Review

Deze datingsite is ook geschikt voor homoseksuelen en biseksuelen en niet alleen voor hetero’s.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

1 Comment
  1. Reply
    kurt bruggeman juni 20, 2019 at 3:06 pm

    Is een grote leugen die site je kan geen telefoon nummers delen geen namen geen email adres niks ze blokeren gewoon echt alles en de suport reageerd nooit ik heb er zelf iemand leren kennen we hebben van alles geprobeerd ben nog bezig alle. Enkel en alleen goed voor geld te verspelen schandalighelp is welkom om dit op te lossen

Leave a reply