Flirtscout24

Flirtscout24 is een datingsite die je kunt gebruiken om een leuke man of vrouw te vinden voor een geile date. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan is deze datingsite niets voor jou. Zoek je een leuke man of vrouw voor een online (seksueel getint) contact, een one night stand of een affaire, dan is deze website wel iets voor jou.

De betrouwbaarheid van Flirtscout24

Flirtscout24 is een datingsite die zich voornamelijk richt op seksuele contacten en dit maakt het erg belangrijk dat de datingsite betrouwbaar en discreet is. In de Algemene Voorwaarden en privacy policy van de datingsite lees je precies hoe Flirtscout24 jou beschermt tegen nepprofielen en hackers en hoe de datingsite jouw gegevens opslaat. Over het algemeen kan geconcludeerd worden dat de datingsite er alles aan doet om jouw online dating ervaring zo positief mogelijk te maken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze datingsite.

Flirtscout24 heeft geen keurmerk voor veilig daten, maar dit komt omdat dit keurmerk simpelweg niet bestaat voor zogeheten casual dating sites als Flirtscout24. Dat er geen keurmerk is, betekent dus niet dat Flirtscout24 niet betrouwbaar of veilig is. Er is simpelweg geen keurmerk, waardoor de datingsite niet over een keurmerk kan beschikken.

Inschrijven bij Flirtscout24

Om je in te schrijven bij Flirtscout24, ga je naar de homepage van de datingsite. Hier vul je jouw nickname, wachtwoord en e-mailadres in, waarna je wat meer persoonlijke gegevens in moet vullen. Denk hierbij aan je leeftijd, maar ook aan je woonplaats en enkele eisen die je aan jouw ideale (seksuele) partner stelt. Niet alle gegevens komen op je profiel te staan, want de meeste informatie wordt enkel door Flirtscout24 gebruikt.

Heb je alle informatie ingevuld, dan krijg je een bevestigingsmail van Flirtscout24 om jouw aanmelding te bevestigen. Let op: deze mail kan tussen de ongewenste items in je inbox staan. Heb je na een tijdje nog geen e-mail ontvangen, dan wordt aangeraden eens in het postvak met spam te kijken. Heb je jouw aanmelding bevestigd, dan is je inschrijving voltooid en kun je starten met online daten bij Flirtscout24.

Daten via Flirtscout24

De website van Flirtscout24 is erg eenvoudig in gebruik. Om leuke mensen te kunnen zoeken om mee te daten, maak je gebruik van de gebruiksvriendelijke en complete zoekfunctie van de website. Je kunt zoeken op provincie, maar ook op leeftijd. Verder kun je niet alleen zoeken naar leuke mensen, maar kun je ook zien wie jouw profiel bekeken heeft en wie er op dit moment online is. Heb je iemand gevonden die je leuk vindt, dan kun je deze persoon opslaan als favoriet. Heb je dit gedaan, dan kun je hem of haar gemakkelijk terugvinden om het eerste contact te leggen.

Naast het zoeken van profielen en het versturen van berichten, heeft Flirtscout24 weinig functies. Dit lijkt misschien vervelend, maar het kleine aantal functies maakt de datingsite juist erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

De kosten van Flirtscout24

Flirtscout24 is grotendeels gratis, maar je moet voor bepaalde functies wel geld betalen. Wil je een bericht sturen naar een leuke man of vrouw, dan moet je hier altijd voor betalen door credits af te nemen. Voor 10 credits betaal je 10 euro, voor 25 credits betaal je 22,50 euro, voor 50 credits betaal je 40 euro, voor 100 credits betaal je 75 euro en voor 300 credits betaal je 200 euro. Hoe meer credits je afneemt, hoe minder geld je per credit hoeft te betalen.

De mobiele app van Flirtscout24

Op dit moment heeft Flirtscout24 (nog) geen mobiele applicatie. Of deze applicatie nog ontwikkeld wordt in de toekomst, is niet bekend. Omdat de website ook te bezoeken is via een smartphone of tablet, is het overigens niet nodig om een applicatie te downloaden voor de datingsite. Alle functies zijn ook gewoon te gebruiken op een mobiel apparaat, dus mobiel daten is ook zeker mogelijk bij deze datingsite.

Acties en kortingen

Flirtscout24.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Flirtscout24

Om je uit te schrijven bij Flirtscout24, volg je de volgende stappen:

  1. Je gaat naar ‘Mijn Profiel’ en scrolt naar beneden.
  2. Je zoekt naar ‘Verwijder mijn profiel’ en klikt op deze link.
  3. Je bevestigt je keuze en jouw profiel (inclusief matches, berichten en credits) wordt verwijderd.

6 Total Score
Flirtscout24 Review

Om leuke mensen te kunnen zoeken om mee te daten, maak je gebruik van de gebruiksvriendelijke en complete zoekfunctie van de website.

Populariteit
6
Gebruiksgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply