Flirtkrant

Flirtkrant is een casual datingsite die opgericht is voor iedereen die een leuke flirt zoekt. De datingsite richt zich voornamelijk op mensen die wat meer spanning willen in hun leven, zonder dat ze aan verplichtingen vast zitten. De leden van Flirtkrant kunnen op zoek zijn naar een onschuldige online flirt, maar er zitten ook mensen bij die echt willen daten of een erotische afspraak willen maken.

De betrouwbaarheid van Flirtkrant

De betrouwbaarheid van een datingsite wordt vaak benadrukt door eventuele keurmerken. Helaas is Flirtkrant niet in het bezit van een keurmerk, maar dit is voor een casual datingsite ook niet zo van belang. Er zijn bijna geen casual datingsites met een keurmerk, dus hier moet je je zeker niet te veel zorgen om maken. Of de profielen op Flirtkrant door de medewerkers van de website worden gecontroleerd op echtheid, is helaas niet bekend. De datingsite is wel betrouwbaar en veilig, maar je hebt je eigen veiligheid en privacy voor een groot deel zelf in de hand.

Inschrijven bij Flirtkrant

Je hebt je in een mum van tijd ingeschreven bij Flirtkrant als je lid wil worden van deze datingsite. Zo vul je je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in en kun je meteen gratis een oproep plaatsen. Wel moet je nog enkele basisgegevens achterlaten bij het plaatsen van een oproep, zoals je woonplaats en je geboortedatum. Heb je dit alles ingevuld, dan plaatst Flirtkrant jouw oproep als je jouw aanvraag via mail hebt bevestigd.

De kosten van Flirtkrant

Het grootste deel van de online dating omgeving van Flirtkrant is gratis te gebruiken. Zo kun je onbeperkt naar oproepjes van andere leden bekijken, kun je mensen toevoegen als favoriet en kun je jouw ideale man of vrouw zoeken via de datingsite. Wil je echt contact maken met iemand, dan heb je hier wel credits voor nodig. Je betaalt 10 euro voor 10 credits, 22,50 euro voor 25 credits, 40 euro voor 50 credits, 75 euro voor 100 credits of 200 euro voor 300 credits. Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper je uit bent per credit.

De mobiele app van Flirtkrant

Op dit moment heeft Flirtkrant helaas (nog) geen mobiele applicatie. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, zoals mensen die de datingsite op hun smartphone of tablet bezoeken.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Flirtkrant

Je kunt je uitschrijven bij Flirtkrant door op de optie ‘Wijzig account’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt er een nieuwe pagina geopend die je helemaal naar beneden scrolt. Onderaan de pagina vind je namelijk de optie ‘Account definitief opheffen’, waar je op klikt om jouw account definitief te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat eventuele openstaande credits na het verwijderen van je account worden verwijderd en dat je hier geen geld voor terugkrijgt.

 

6.5 Total Score
Flirtkrant Review

Je hebt je in een mum van tijd ingeschreven bij Flirtkrant als je lid wil worden van deze datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
funtionaliteiten
6
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply