Flirtcontact

Flirtcontact.nl is een website die je gebruikt om eenvoudig en snel een oproep te plaatsen en op deze manier een seksdate te regelen. De datingsite heeft zo veel oproepen online staan, dat de verschillende advertenties onderverdeeld zijn in diverse categorieën. Zo kun je jouw oproep bijvoorbeeld in de categorie ‘betaling in natura’ zetten, maar is er ook de categorie ‘ hobby sletten’ en vele andere erotische categorieën voor jouw seksadvertentie of seksadvertenties.

Betaling in natura van Flirtcontact.nl: een interessante categorie

Ben je een handige vent en vind je het niet erg om in huis te klussen, dan moet je zeker een kijkje nemen in de categorie ‘betaling in natura’ van Flirtcontact.nl. In deze categorie vind je oproepjes van vrouwen die klusjes in huis uit willen laten voeren, uiteraard voor een betaling in natura. Je hangt een lamp op of plaatst een nieuwe douchekop in de douche en je krijgt hier een spannende date voor terug.

Flirtcontact.nl: voor een groot deel gratis te gebruiken

Een groot voordeel van Flirtcontact.nl, is het feit dat een groot deel van deze website helemaal gratis te gebruiken is. Wil je een oproepje plaatsen, dan doe je dit bijvoorbeeld helemaal gratis. Heb je reacties ontvangen op jouw oproepje, dan kun je hier weer gratis op reageren. Alleen als je berichten wil sturen naar andere leden of op berichten wil reageren, betaal je hier een klein bedrag voor. Bijkomend voordeel: moet je Flirtcontact.nl betalen, dan komt de naam van deze seksdatingsite niet op het afschrift van je bank te staan. Erg discreet dus.

De kosten van Flirtcontact.nl

Je kunt je gratis inschrijven bij Flirtcontact.nl, maar voor het versturen van berichten betaal je wel geld. Schaf je 300 credits aan om 300 berichten te kunnen sturen via de website, dan ben je per credit/bericht 0,66 euro kwijt.

Acties en kortingen

Flirtcontact heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6 Total Score
Flirtcontact Review

Je kunt je gratis inschrijven bij Flirtcontact.nl, maar voor het versturen van berichten betaal je wel geld.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionalitieten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply