FindMySex.com

Je kunt het internet niet alleen gebruiken om leuke singles te ontmoeten en mogelijk jouw ideale partner te leren kennen, maar ook om spannende afspraakjes in te plannen. FindMySex.com is een datingsite die zich niet richt op het vinden van de liefde, maar jou helpt om spannende dates in te plannen. Je kunt deze datingsite gebruiken als je single bent, maar ook als je al een relatie hebt of zelfs getrouwd bent. Daarnaast is de datingsite ook geschikt voor stelletjes die samen een spannend avontuurtje willen beleven.

 

FindMySex.com: een Nederlandse datingsite

Door de url van FindMySex.com denk je misschien dat het om een Engelse datingsite gaat, maar in feite zijn alle teksten op de website in het Nederlands geschreven. De enige uitzondering is het document met Algemene Voorwaarden, want dit document is wel in het Engels geschreven. Of de leden van de datingsite ook Engels praten, is niet bekend. Wij denken dat de meeste leden van de website Nederlands praten, maar er kunnen ook enkele Engels sprekende leden tussen zitten door de url van de website.

De back to menu ↑ voordelen en nadelen van FindMySex.com

Online dating bij FindMySex.com heeft enkele voordelen, maar ook enkele nadelen. De belangrijkste pluspunten van deze datingsite, zijn de volgende:

  • Je kunt je eenvoudig en snel inschrijven.
  • Het lijkt een internationale datingsite en dit betekent dat FindMySex.com zowel Nederlandse als anderstalige leden heeft.
  • De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

De belangrijkste minpunten van FindMySex.com, zijn de volgende:

  • De kosten van de datingsite zijn onduidelijk.
  • De website is grotendeels in het Nederlands, maar ook voor een deel in het Engels.
  • De mobiele website werkt niet altijd goed. Bepaalde functies zijn op de mobiele website bijvoorbeeld niet beschikbaar.

De back to menu ↑ kosten van FindMySex.com

FindMySex.com spreekt wel over online dating kosten, maar zegt niet wat de kosten van de datingsite precies zijn. Hier kom je helaas pas achter als je een profiel hebt aangemaakt op de datingsite en van plan bent om jouw gratis lidmaatschap uit te breiden naar een betaald lidmaatschap. De beste manier om de kosten van de datingsite te achterhalen, is dan ook door een profiel aan te maken op FindMySex.com.

 

6 Total Score
FindMySex.com Review

Je kunt je eenvoudig en snel inschrijven.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply