Heb je een BDSM fetish? Kies voor Fetlife.com!

Wanneer je eens iets anders wil proberen dan de standaardvormen van seks, of wanneer je een fetish hebt voor BDSM, ben je op Fetlife.com op de juiste plek. Fetlife.com is een community waarop mensen vanuit de hele wereld actief zijn, ongeacht hun geslacht en geaardheid. Door het grote aantal leden is de kans erg groot dat je een geschikte match zal vinden op deze datingsite. Wees je ervan bewust dat niet alle leden van Fetlife.com op zoek zijn naar seksdates of een vaste relatie. Fetlife.com dient namelijk ook als een community waarop mensen hun fantasieën, ervaringen en tips kunnen delen met anderen.

Deze datingsite is een van de grootste datingsites van dit moment, wat onder meer verklaarbaar is door de betrouwbaarheid van de website. Zo doet de website er alles aan om nepprofielen van Fetlife.com te weren. Bij het aanmaken van een account dien je een telefoonnummer en e-mailadres op te geven, zodat je account geverifieerd kan worden.

Aanmaken van een nieuwe account op Fetlife

Het is heel simpel om een nieuw account bij Fetlife.com aan te maken, waarna je op zoek kunt gaan naar interessante matches. Het aanmaken van een account is volledig gratis. De website beschikt over een handige zoekfunctie, waarmee je leuke mannen en vrouwen met een BDSM fetish kunt vinden. Zoals eerder al vermeld werd, dien je bij het aanmaken van een account een aantal gegevens in te voeren om je account te kunnen verifiëren. Je kunt je profiel vervolgens geheel naar wens samenstellen. Denk aan het toevoegen van een korte introductie van jezelf, een leuke foto, enzovoorts. Dit maakt je profiel persoonlijker!

Betalen voor meer functies

Veel van de functies die Fetlife.com haar leden biedt zijn gratis. Zo kun je gratis berichten versturen, kun je andermans profiel gratis bekijken, etc. Er zijn echter een aantal functies waarvoor je dient te betalen. Met een betaald lidmaatschap kun je bijvoorbeeld meet foto’s van leden bekijken en kun je oudere berichten nog eens teruglezen.

Voor een betaald lidmaatschap betaal je maandelijks slechts vijf euro, wat voor datingsites erg goedkoop is. In Nederland en België is het enkel mogelijk om een betaald lidmaatschap af te sluiten met een creditcard.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Een leuke match gevonden?

Wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben, kun je hem of haar een berichtje sturen om nader kennis te maken. Zorg ervoor dat je niet gelijk te opdringerig overkomt, omdat niet ieder lid op zoek is naar een vaste relatie of seksdate. Verstandiger is het om jezelf eerst kort te introduceren en aan te geven waarom je iemand een bericht stuurt. Hierbij kun je ingaan op gemeenschappelijke interesses, zodat er direct een band ontstaat.

Na verloop van tijd is jullie contact wellicht zo leuk, dat je via een ander medium (telefoon, Skype, Facebook Messenger, etc.) verder zal praten. Je kunt er in dit geval voor kiezen om je account te verwijderen of tijdelijk te deactiveren. Zo kunnen andere leden je profiel niet langer bekijken en zal je geen berichten meer krijgen.

 

6 Total Score
Fetlife Review

Veel van de functies die Fetlife.com haar leden biedt zijn gratis.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
4.5
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
5.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply