EindelijkSamen.nl

EindelijkSamen.nl probeert er als datingsite alles aan te doen om jou aan een leuke man of vrouw te helpen. Je kunt hier singles vinden voor een eenmalige date, een vriendschap of een vaste relatie. Het blijkt niet altijd even gemakkelijk te zijn, omdat een groot aantal van de profielen op deze datingsite niet volledig gevuld zijn. Des te leger een profiel is, des te minder snel zal je aan dit profiel gekoppeld worden! Het algoritme achter de datingsite kan immers nauwelijks bepalen of jullie bij elkaar passen.

Het aanmaken van een account is geheel gratis. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je naar geschikte matches zoeken in het ledenbestand van dit datingnetwerk. Het is niet direct mogelijk om berichten naar andere leden te sturen, hier moet je namelijk credits voor kopen. Over de prijs voor deze credits valt weinig informatie te vinden zonder eerst een account aan te moeten maken.

Seksdates via EindelijkSamen.nl regelen

Niet alleen is EindelijkSamen.nl bedoeld voor het daten met leuke single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een vaste relatie, ook vind je hier geïnteresseerden voor een seksdate. Er zijn op de website namelijk verschillende erotisch getinte teksten te vinden, evenals op de profielen van verschillende leden. Om te voorkomen dat jij of je match tegen teleurstellingen aanloopt, is het sterk aan te raden om vooraf kenbaar te maken waar je naar op zoek bent. Wil je specifiek een date vinden voor een vaste relatie? Dan kun je beter naar een andere datingsite zoeken.

Groot percentage nepprofielen

Opvallend is dat veel van de profielen op deze datingsite nep zijn. Dit blijkt onder meer uit het feit dat de profielen nauwelijks ingevuld zijn en dat de foto’s op veel profielen niet lijken te kloppen. Vaak worden deze foto’s van willekeurige websites of andere datingnetwerken gehaald, zodat het zo echt mogelijk lijkt. Wanneer je realistisch naar profielen kijkt kun je echter vrij gemakkelijk achterhalen of het om een echt profiel of om een nepprofiel gaat. Het is sterk aan te raden om het contact met nepprofielen te vermijden. Nepprofielen zijn vaak gericht op het afhandig maken van je geld, wat je natuurlijk wilt voorkomen. Zelf geeft de organisatie achter deze datingsite aan dat er nauwelijks nepprofielen op de datingsite te vinden zijn.

Het idee achter deze nepprofielen is dat ze je voortdurend aan het lijntje houden. Bij deze datingsite moet je namelijk per bericht betalen. Naarmate een gesprek langer duurt, neemt ook het aantal credits wat je moet betalen flink toe. Zo kunnen de kosten voor het gebruik van deze datingsite al snel behoorlijk oplopen! Des te meer credits je in een keer bestelt, des te voordeliger het ook per credit wordt. Je herkent een gesprek met een nepprofiel aan het feit dat nepprofielen vaak nooit heel diep op je vragen ingaan. Zo hopen ze dat je zelf een vervolgvraag stelt, wat weer een extra credit kost. Deze slinkse manier van geld verdienen is niet onbekend in de wereld van datingsites. Er zijn ontzettend veel datingsites die hun geld op deze manier proberen te verdienen.

Voor- en nadelen van EindelijkSamen.nl

Hoewel datingsite EindelijkSamen.nl goede intenties zal hebben gehad bij de ontwikkeling van deze website, zijn er tegenwoordig een aantal belangrijke nadelen te noemen. De nepprofielen zijn hier natuurlijk het meest voor de hand liggende voorbeeld van. Door deze nepprofielen loop je tegen teleurstellingen aan en kost het gebruik van deze datingsite je ontzettend veel geld. Het kan soms lastig zijn om nepprofielen te herkennen, als je net denkt dat je de vrouw van je dromen gevonden hebt. Ook het feit dat er op deze datingsite met een creditsysteem gewerkt wordt kan als een nadeel worden beschouwd. Veel singles geven de voorkeur aan een datingsite met vaste abonnementen.

 

 

6 Total Score
Review EindelijkSamen.nl

Veel singles geven de voorkeur aan een datingsite met vaste abonnementen.

1 Comment
  1. Reply
    Pieter juni 18, 2019 at 6:17 am

    OPLICHTERIJ! TRAP ER NIET IN, ZE HOUDEN JE AAN HET LIJNTJE, KOST JE VEEL GELD. VEEL NEPPROFIELEN, AFSPREKEN WILLEN ZE NIET

Leave a reply