Discretecontacten

Discretecontacten is een datingsite die je gebruikt om op een discrete manier in contact te komen met leuke mannen en/of vrouwen voor een spannende date. De website is niet geschikt voor mensen die een serieuze relatie willen, maar wel voor mensen die zich met ‘casual dating’ bezig willen houden. Wil je wat meer passie, spanning en avontuur in je leven? Dan is de datingsite Discretecontacten iets voor jou.

De betrouwbaarheid van Discretecontacten

Discretecontacten is een casual datingsite, ofwel een datingsite die gericht is op seksuele contacten. Voor dit soort datingsites is het uitermate belangrijk dat de gegevens van leden goed opgeslagen worden, niet voor derden toegankelijk zijn en bovendien niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Net zoals andere casual datingsites, is Discretecontacten dan ook druk bezig met het beschermen van de privacy van leden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze datingsite, want Discretecontacten heeft alles goed geregeld.

Inschrijven bij Discretecontacten

Je kunt je inschrijven bij Discretecontacten via de homepage van de datingsite. Je vult enkele basisgegevens in, je geeft aan met welk e-mailadres je online wil daten en je krijgt in de inbox van dit e-mailadres een e-mail met activatielink. Heb je op deze link geklikt, dan kun je jouw profiel invullen en vervolgens op zoek gaan naar leuke mannen en/of vrouwen. Bij het invullen van je profiel vertel je niet alleen meer over jezelf, maar ook over de man of vrouw met wie jij graag in contact wil komen met behulp van deze datingsite.

Je kunt leuke leden zoeken door gebruik te maken van de zoekfunctie van deze datingsite. Wat de discretie van de datingsite verhoogt, is het feit dat je de foto’s van andere leden nog niet meteen kunt zien als je op zoek gaat naar een leuk contact. Wil je een foto van iemand zien, dan moet je deze persoon om toestemming vragen. Ook kun je mensen toevoegen aan je favorieten, kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft en kun je gratis zoeken naar leuke dames en heren. Alleen als je iemand een bericht wil sturen, betaal je hier geld voor.

De kosten van Discretecontacten

Om een bericht te sturen naar een ander lid van Discretecontacten, heb je credits nodig. De kosten die je betaalt voor de credits van Discretecontacten, zijn:

  • 10 euro voor 10 credits.
  • 22,50 euro voor 25 credits.
  • 40 euro voor 50 credits.
  • 75 euro voor 100 credits.
  • 200 euro voor 300 credits.

Je kunt jouw credits betalen met iDeal, maar ook door gebruik te maken van de betalingsmogelijkheden MrCash/Bancontact, Click and Buy en een creditcard. Wil je met jouw (mobiele) telefoon betalen, dan kan dit ook bij Discretecontacten.

De mobiele app van Discretecontacten

Op dit moment heeft Discretecontacten (nog) geen mobiele applicatie. Wel is de website van de datingsite geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, zodat mobiel daten toch mogelijk is.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Discretecontacten

Je kunt je uitschrijven bij Discretecontacten door jouw profiel te bewerken (klik op ‘Bewerken’, rechts bovenin op jouw profielpagina). Je scrolt naar beneden en je ziet twee keuzes. Je kunt je account inactief maken om tijdelijk onzichtbaar te zijn op Discretecontacten, maar je kunt je profiel ook helemaal verwijderen. Wil je jouw account echt verwijderen, dan kies je voor de optie ‘Jouw account definitief opheffen’. Heb je nog credits, dan worden deze definitief verwijderd en hier krijg je geen geld voor terug. Wil je dit niet en wil je toch tijdelijk stoppen met online daten bij Discretecontacten, dan kun je jouw profiel beter tijdelijk op inactief zetten. Op deze manier blijven de credits op jouw profiel namelijk staan.

 

6.5 Total Score
DiscreteContacten Review

Wil je wat meer passie, spanning en avontuur in je leven? Dan is de datingsite Discretecontacten iets voor jou.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6.5
Functinaliteiten
6
Klantenservice
7.5
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply