Datingbord

Datingbord.nl is een datingsite die opgericht is voor mensen die een erotische date in willen plannen in Nederland of in België. De datingsite werkt als een echt oproepjesbord, waarbij je een oproepje schrijft en online plaatst om reacties te krijgen van leuke mannen en/of vrouwen. De datingsite is gratis, maar je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de website te kunnen gebruiken.

De betrouwbaarheid van Datingbord.nl

Omdat veel mensen in het geheim gebruik maken van erotische datingsites of hier in ieder geval niet mee te koop willen lopen, is de betrouwbaarheid van Datingbord.nl erg belangrijk. Wat je in ieder geval zeker weet als lid van deze datingsite, is dat jouw gegevens zorgvuldig en veilig worden opgeslagen. De website houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en maakt bovendien gebruik van een beveiligde https:// verbinding om betalingen te kunnen doen, wat een positieve invloed heeft op de betrouwbaarheid van de website.

Inschrijven bij Datingbord.nl

Om een oproepje op Datingbord.nl te kunnen plaatsen, heb je een profiel nodig. Je maakt een profiel aan door een nickname, een e-mailadres en een wachtwoord in te vullen en als je dit hebt gedaan, kun je meteen een oproep plaatsen. Wij raden je overigens wel aan om je profiel te vullen met informatie over jezelf en eventueel een foto, want dan heb je meer kans dat mensen op jouw oproep reageren.

De kosten van Datingbord.nl

Datingbord.nl maakt het mogelijk om gratis een oproep te plaatsen, maar om op berichten van andere mensen te reageren heb je wel credits nodig. Je kunt credits kopen door een telefonische betaling te verrichten, maar het aanschaffen van een bundel met credits is wel veel voordeliger. Voor een pakket met 10 credits betaal je 10 euro, voor een pakket met 25 credits betaal je 22,50 euro (0,88 euro per credit), voor een pakket van 50 credits betaal je 40 euro (0,80 euro per credit) en voor de grotere pakketten betaal je 75 euro (100 credits, 0,75 euro per credit) of 200 euro (300 credits, 0,66 euro per credit). Je kunt jouw credits betalen met iDeal, maar ook met Mr. Cash/Bancontact, de Paysafecard en een bankoverschrijving.

De mobiele app van Datingbord.nl

Datingbord.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld voor mensen die hun smartphone of tablet willen gebruiken om te daten. Wat je wel kunt doen als je mobiel wil daten via Datingbord.nl, is naar de website van Datingbord.nl surfen op je mobiele apparaat.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Datingbord.nl

Als je jouw oproep en profiel op Datingbord.nl wil verwijderen, dien je je uit te schrijven bij deze website. Je logt je in, je klikt op ‘Mijn profiel veranderen’ en je klikt vervolgens op ‘Profiel verwijderen’ aan de linkerzijde van de pagina. Je geeft aan waarom je jouw profiel wil verwijderen en hoe je Datingbord.nl zou verbeteren en vervolgens wordt jouw profiel offline gehaald. Let op: de credits komen hierdoor ook te vervallen en hier krijg je geen geld voor terug.

 

7.5 Total Score
Datingbord Review

De datingsite is gratis, maar je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de website te kunnen gebruiken.

Populaiteiti
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply