Niet iedereen die een seksdate in wil plannen, neemt genoegen met een standaard seksdate. Vind jij het ook fijner om een wat extremere seksdate te organiseren? Dan kun je jouw ideale sekspartner ontmoeten op het online platform van DateSM. Het voordeel van deze website, is dat het online platform een groot aantal leden heeft met dezelfde voorkeuren als jij. Dit betekent dat je veel kans hebt de ideale sekspartner te leren kennen op de website, voor een onvergetelijke seksdate.

DateSM: registreren is gratis

Om je in te schrijven op het online platform van DateSM, hoef je helemaal niets te betalen. Na het aanmaken van een eigen account kun je meteen op zoek naar jouw ideale sekspartner, waarbij vooral het gebruiken van de zoekfunctie van de website erg handig is. Met deze zoekfunctie zoek je namelijk eenvoudig leuke sekspartners bij jou in de buurt, waar je meteen een afspraak mee kunt maken. Kun je even niemand vinden die bij jou past en waar je graag mee af zou willen spreken? Maak je dan geen zorgen, want er komen regelmatig nieuwe leden bij op DateSM. Wacht je even, dan kom je vanzelf in aanraking met een leuke man of vrouw om mee te daten.

De kosten van een DateSM abonnement

Om berichten te sturen naar andere leden van DateSM, moet je wel geld betalen. De goedkoopste DateSM credits die je aan kunt schaffen om andere leden berichten te sturen, kosten je 0,73 euro. In dit geval schaf je 275 credits aan, die je stuk voor stuk kunt gebruiken om berichten te sturen. Wil je minder credits aanschaffen, dan ben je vaak iets meer geld kwijt per credit.

Acties en kortingen

DateSM heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

6 Total Score
Pikant Review

Om berichten te sturen naar andere leden van DateSM, moet je wel geld betalen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply