Datebord is een datingsite die je gebruikt om gemakkelijk en snel in contact te komen met leuke singles bij jou in de buurt. Bezoek je dit online platform, dan zie je meteen welke leden bij jou in de buurt wonen en kun je hen direct een bericht sturen. Zelfs als je je niet hebt ingeschreven bij de datingsite, kun je zien wie Datebord gebruiken om leuke singles te leren kennen. Door de leden van de datingsite eens onder de loep te nemen, kom je er al snel achter of deze datingsite bij jou past.

Datebord: gratis een advertentie plaatsen

Ben je overtuigd van de voordelen van Datebord, dan kun je je aanmelden voor deze datingsite. Heb je dit gedaan, dan kun je gratis een advertentie plaatsen om aan te geven waar jij naar op zoek bent en reacties van andere leden uit te lokken. Op basis van positieve reviews van andere leden van Datebord, kunnen wij je vertellen dat je bij deze datingsite doorgaans snel reacties krijgt op jouw advertentie en zelfs snel een date in kunt plannen.

De kosten van Datebord

Je betaalt niets om je in te schrijven bij Datebord en ook het plaatsen van een advertentie is gratis. Het enige waar je voor moet betalen als je Datebord gebruikt, is het versturen van berichten naar andere leden van de datingsite. Per verstuurd bericht betaal je één credit en als je een pakket met 500 credits koopt, betaal je 0,09 euro per credit en dus per verstuurd bericht.

Acties en kortingen

Databord heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

7 Total Score
Datebord Review

Je betaalt niets om je in te schrijven bij Datebord en ook het plaatsen van een advertentie is gratis.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply