Cougarsonline.nl is een datingsite die zich op een specifieke doelgroep richt. Het gaat om oudere dames die op zoek zijn naar een serieuze partner, ook wel een toyboy genoemd. Ben jij op zoek naar een jongere vent om mee te daten of zoek je als man juist een oudere vrouw? Dan is deze datingsite zeker iets voor jou.

Inschrijven bij Cougarsonline.nl

Je kunt een account aanmaken op deze datingsite als je een oudere vrouw bent die een jonge vent zoekt of als je juist een jonge man bent die in contact wil komen met oudere dames. De meeste leden van deze datingsite zijn overigens niet serieus op zoek naar liefde. Ze willen seksuele contacten opdoen, bijvoorbeeld voor een one night stand of een langdurige seksuele relatie. Houd hier rekening mee als je je inschrijft op deze datingsite.

Je kunt je gratis inschrijven op Cougarsonline.nl. Dit doe je door enkele persoonlijke gegevens achter te laten (die overigens niet aan andere leden worden getoond), op de activatielink in het mailbericht van de datingsite te klikken en jouw profiel te vullen met informatie over jezelf en een mooie foto. Heb je jouw profiel gevuld, dan kun je op zoek naar leuke contacten op deze website.

De betrouwbaarheid van Cougarsonline.nl

Hoewel de datingsite Cougarsonline.nl niet erg serieus is (je gaat hier niet op zoek naar een serieuze relatie!), is de website wel betrouwbaar. Jouw gegevens worden veilig opgeslagen, je kunt er anoniem en discreet in contact komen met leuke mannen of vrouwen en de website heeft bovendien een klantenservice die 24/7 bereikbaar is. De datingsite is misschien niet geschikt voor serieuze daters, maar de website is zeker wel betrouwbaar.

De plus- en minpunten van Cougarsonline.nl

De datingsite Cougarsonline.nl heeft diverse plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de website, zijn de volgende:

  • De datingsite richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk cougars en toyboys.
  • De datingsite is betrouwbaar en veilig.
  • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven op de datingsite.

De belangrijkste verbeterpunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite is slechts deels gratis te gebruiken. De website is niet transparant over de kosten van het online daten.
  • Het is niet duidelijk of er fake profielen actief zijn op de website.

De kosten van Cougarsonline.nl

Op de homepage van Cougarsonline.nl staat duidelijk vermeld dat je deze website slechts tijdelijk gratis kunt gebruiken. Wat de datingsite dan kost als jouw gratis gebruiksperiode voorbij is, is niet duidelijk. De datingsite brengt dus zeker kosten met zich mee, maar de specifieke kosten van het online daten op deze website zijn niet duidelijk.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply