De meeste vrouwen vallen op mannen van hun eigen leeftijd, maar er zijn ook vrouwen die er niet aan moeten denken om een man van hun eigen leeftijd te daten. Hoor jij ook bij deze groep vrouwen en date je het liefst een jongere man? Dan is de datingsite Cougarlife.com iets voor jou. Ben je een jongere man die met een oudere dame wil daten, dan kun je deze unieke datingsite ook gebruiken.

Je kunt chatten met andere leden van Cougarlife.com, maar je kunt ook foto’s uitwisselen met andere leden. Verder kun je de datingsite uiteraard gebruiken om een date in te plannen, zodat je jouw online liefde in het echt kunt ontmoeten.

Een profiel aanmaken bij Cougarlife.com

Om lid te worden van Cougarlife.com en de andere leden van de datingsite te kunnen ontmoeten, heb je wel een profiel nodig. Je vult enkele gegevens in, je bevestigt jouw aanmelding via e-mail en je kunt je inloggen bij de datingsite. Nu kun je jouw persoonlijke profiel vullen met informatie over jezelf en foto’s van jezelf. Wij raden je zeker aan om dit te doen, want met een gevuld profiel krijg je simpelweg meer berichten. Foto’s uitwisselen kun je later ook nog doen, maar met een mooie foto van jezelf op je profiel trek je wel meer leuke mannen of vrouwen aan.

De kosten van Cougarlife.com

Je kunt je gratis inschrijven bij Cougarlife.com, maar je hebt wel een betaald abonnement nodig als je alle functies van de datingsite wil gebruiken. Het goedkoopste abonnement van de datingsite kost je 12 euro per maand en heeft een looptijd van 12 maanden. Neem je een abonnement met een kortere looptijd, dan is de maandelijkse prijs hoger.

Let op: de kosten van de datingsite kunnen inmiddels veranderd zijn. Is dit het geval en zie je een fout in deze tekst? Geef dit dan aan ons door, zodat wij de informatie op deze pagina aan kunnen passen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply