Daten met je webcam bij Camhello

Camhello wijkt af van de meeste datingsites, door het contact met een webcam centraal te stellen. Deze vorm van online dating is voornamelijk gericht op seksdating, waarbij men seksuele handelingen voor een webcam uitvoert. Er zal niet snel buiten de website om worden afgesproken, wat bij veel andere datingsites wel het geval is. Op de homepage van Camhello vind je direct een groot aantal webcams, waarbij de mannen en vrouwen uit verschillende landen afkomstig zijn. Je kunt hierbij kiezen uit een Nederlandse man of vrouw, maar ook uit internationale leden.

Een voordeel aan Camhello is dat de beelden en het geluid erg goed zijn tijdens het gebruik van deze datingsite. Je wilt immers duidelijk kunnen zien met wie je contact hebt via een webcam. Let bij het kiezen van een geschikte date goed op het HD-teken. Wanneer je het HD-teken bij een lid ziet staan, betekent dit dat de beelden nog scherper zijn.

Zoeken naar een geschikte date op Camhello

Op de homepage vind je verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen. Hierbij kun je kiezen tussen mannen en vrouwen, tussen verschillende leeftijdscategorieën, verschillende soorten leden (studenten, oudere vrouwen/mannen, etc.), enzovoorts. Door de diversiteit aan categorieën bij Camhello is de kans erg groot dat je een geschikte date vindt om te volgen via de webcam. Daarbij zijn er gedurende de dag erg veel leden online.

Wanneer je erg te spreken bent over een bepaalde dame of heer voor de webcam, dan kun je deze webcam toevoegen aan je favorieten. Dit maakt het makkelijker om hem of haar een volgende keer terug te vinden. Ook zie je bij het aanmelden direct of ze actief zijn op dat moment.

Kom meer te weten over een date

Je wilt wellicht niet alleen genieten van de beelden die een man of vrouw via de webcam toont, maar ook wat meer weten over hem of haar. Waar komt hij of zij vandaan? Wat zijn de interesses van deze man of vrouw? Welke uiterlijke kenmerken heeft hij of zij? Enzovoorts. Opvallend is de hoeveelheid informatie die op Camhello beschikbaar is over de verschillende dames en heren voor de webcam. Deze informatie is vaak een tikkeltje seksueel getint. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de cupmaat van een vrouw en de mate waarin een man of vrouw geschoren is. Informatie die het gebruik van een dergelijke datingsite des te spannender maakt.

Bekijk foto’s van leden

Voordat je iemand via een webcam gaat volgen, kun je eerst de foto’s van hem of haar bekijken. In vrijwel ieder profiel vind je verschillende foto’s terug, die vaak genomen zijn tijdens de activiteiten voor de webcam. Dit geeft je een beeld van wat je van een man of vrouw mag verwachten als hij of zij een show geeft voor de webcam.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Credits kopen om berichten te sturen

Hoewel het aanmaken van een account gratis is bij Camhello, dien je voor het versturen van berichten te betalen. Het voordeligste ben je uit als je kiest voor de aanschaf van tweehonderd credits! Hierbij kost een bericht zeventig cent per stuk.

 

6 Total Score
Cam hello Review

Voordat je iemand via een webcam gaat volgen, kun je eerst de foto’s van hem of haar bekijken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
5.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply