C-date is een datingsite die onder de categorie ‘casual dating’ valt. Dit betekent dat je de datingsite niet gebruikt als je op zoek bent naar de perfecte partner voor een lange relatie, maar dat je een account aanmaakt bij C-date als je op zoek bent naar een intiem contact voor een spannende avond.

De betrouwbaarheid van C-date

C-date begrijpt dat leden niet willen dat hun persoonlijke gegevens op straat komen te liggen, zeker omdat het om een datingsite voor seksuele contacten gaat. Om jouw privacy te waarborgen, is C-date enkel toegankelijk voor leden met een eigen profiel. Verder worden je gegevens enkel getoond aan contactsuggesties (en dus niet aan ieder lid) en worden jouw gegevens in een beveiligde database opgeslagen.

C-date heeft geen Thuiswinkel Waarborg keurmerk of een Veilig Daten keurmerk, maar heeft in het jaar 2014 wel de online-dating-websites.nl prijs gewonnen. Ook zonder keurmerken, kun je dus wel stellen dat deze datingsite betrouwbaar en veilig is.

Inschrijven bij C-date

Om je in te schrijven bij C-date, volg je enkele eenvoudige stappen. Je geeft aan of je man of vrouw bent, je vult je e-mailadres en wachtwoord in en je vult enkele basisgegevens in om jouw profiel te vullen. Vervolgens ontvang je een e-mail om jouw account te activeren en als je dit hebt gedaan, kun je meteen beginnen met daten. Wil je zo veel mogelijk succes bij het daten, dan raden wij je aan om je profiel in te vullen voor je berichten gaat sturen naar andere leden.

Daten via C-date

Om je slagingskans te verhogen, kun je jouw profiel verrijken met een profielfoto. Een groot voordeel van het toevoegen van een foto bij C-date, is het feit dat je zelf kunt kiezen wie jouw foto mag zien. Je kunt je foto openbaar maken voor alle leden van de datingsite, maar je kunt er ook voor kiezen om enkele gebruikers te selecteren die jouw foto mogen zien.

Heb je in je profiel aangegeven wat je seksuele voorkeur is, op welk type je valt en wat voor mensen je graag wil daten, dan krijg je van C-date eren paar partnervoorstellen. Je kiest zelf of je op deze matches in gaat, want je kunt de matches zelf goedkeuren, afwijzen of negeren. Vind je iemand leuk, dan stuur je hem of haar een bericht en kun je beginnen met het contact.

De kosten van C-date

Om alle functies van de site te kunnen gebruiken, heb je een premium membership nodig. Heb je geen premium membership, dan kun je geen berichten versturen en is het ook niet mogelijk om profielen van andere leden volledig in te zien. Voor drie maanden betaal je 39,90 euro per maand voor het premium membership, voor een half jaar is dit 29,90 euro per maand en voor 12 maanden is dit 19,90 euro per maand.

De mobiele app van C-date

C-date heeft helaas geen mobiele applicatie om het daten via de smartphone of tablet gemakkelijker te maken. Wel is de website van de datingsite geoptimaliseerd voor mobiele devices, dus online daten via je smartphone of tablet is zeker niet onmogelijk bij deze datingsite.

Acties en kortingen

c-date.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pag

Uitschrijven bij C-date

Bij veel andere datingsites is het niet eenvoudig om je uit te schrijven, maar bij C-date hebben ze het verwijderen van een profiel wel zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Om je profiel te verwijderen, ga je naar ‘Mijn Profiel’, ‘Instellingen’ en klik je op ‘Profiel verwijderen’. Heb je op deze link geklikt, dan is jouw profiel verwijderd en sta je niet meer in de database van de datingsite.

 

6 Total Score
C-date review

Intiem en spannend daten!

Populariteit
5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply