BDSMZaken.nl is een datingsite die al bijna 20 jaar bestaat. Dit zie je ook wel als je de website bezoekt, want de site van BDSMZaken.nl ziet er wat verouderd uit. Vind je het design van een datingsite erg belangrijk, dan kun je je hier aan gaan storen. Vind je de functionaliteiten van een datingsite echter belangrijker dan het ontwerp van de website, dan is deze datingsite zeker de moeite waard om eens verder te onderzoeken. Meer over BDSMZaken.nl, lees je op deze pagina.

De doelgroep van BDSMZaken.nl

Zoals de naam van de datingsite al verklapt, richt de website BDSMZaken.nl zich op mensen die geïnteresseerd zijn in BDSM. De afkorting BDSM staat voor Bondage en Discipline (BD), Dominance en Submission (DS) en Sadism en Masochism (SM). Houd je je bezig met BDSM, dan ben je overheersend (dominant) tijdens de seks of juist onderdanig. Op de website BDSMZaken.nl verzamelen zich mensen die actief bezig zijn met BDSM, maar ook mensen die hier al jaren over fantaseren en eigenlijk nog nooit iets mee hebben gedaan.

Inschrijven bij BDSMZaken.nl

Als je je inschrijft bij deze datingsite, weet je zeker dat je enkel in contact komt met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. De datingsite laat namelijk niet zomaar iedereen toe tot dit online platform. Schrijf je je in, dan moet je een flinke vragenlijst invullen. Alleen als de antwoorden in deze vragenlijst de beheerders van de datingsite aan staan, word je toegelaten tot het online platform voor BDSM-liefhebbers.

De plus- en minpunten van BDSMZaken.nl

De datingsite BDSMZaken.nl heeft zowel plus- als minpunten. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep. Houd je van BDSM, dan is deze datingsite zeker iets voor jou.
  • De datingsite is gebruiksvriendelijk en maakt het gemakkelijk om leuke contacten te leggen.
  • De datingsite laat niet zomaar iedereen toe tot het online platform. Dit maakt het ledenaanbod kwalitatief hoogwaardig.

De belangrijkste minpunten van de website, zijn de volgende:

  • Het duurt even voor je je hebt ingeschreven op deze datingsite. Dit komt omdat je een flinke vragenlijst in moet vullen bij het inschrijven.
  • Ex-leden klagen in reviews over kliekvorming op de website. Er zouden duidelijke groepen zijn op het online platform, waar je niet gemakkelijk bij kunt komen. Dit maakt het online daten wel wat lastiger.

De kosten van BDSMZaken.nl

Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite, maar de website blijft niet volledig gratis. Als je alle functies van de website wil gebruiken (en serieus wil daten, want hier heb je alle functies voor nodig), dan heb je een betaald abonnement nodig. Wat de kosten van het betaalde abonnement van de datingsite zijn, is helaas niet duidelijk.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply