AnotherLove

AnotherLove.nl is een dating community die opgericht is voor mannen en vrouwen die een tweede partner willen naast hun huidige relatie. Dit kan een partner zijn voor een eenmalige one night stand, maar het kan ook om een vaste affaire gaan die je naast jouw huidige relatie aan wil houden voor langere tijd.

De betrouwbaarheid van AnotherLove.nl

AnotherLove.nl heeft een privacy policy geschreven die goed in elkaar steekt. Als je dit document leest, merk je dat de datingsite veel waarde hecht aan de privacy van leden en er alles aan doet om discreet daten mogelijk te maken. Verder heeft de datingsite ook Algemene Voorwaarden opgesteld, die net zoals de privacy policy goed in elkaar zitten. Verder heeft de datingsite nog enkele functies toegevoegd, waarmee je jouw privacy nog beter kunt beschermen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je profielfoto onzichtbaar te maken, zodat andere leden de foto niet zomaar kunnen bekijken en jij lekker anoniem blijft. Ook is het mogelijk om andere leden op AnotherLove.nl te blokkeren, zodat zij geen berichten meer naar je kunnen sturen als je dit niet wil. De betaling van abonnementen, vindt altijd plaats in een beveiligde betaalomgeving.

Inschrijven bij AnotherLove.nl

Je kunt je inschrijven bij AnotherLove.nl via de homepage van de datingsite. Je vult tien vragen in over jezelf en over de persoon waar je naar op zoek bent, je geeft een gebruikersnaam en e-mailadres op en je wacht tot je de bevestigingsmail met activatielink hebt ontvangen. Klik op deze link en je krijgt meteen toegang tot jouw account. Er wordt nu meteen gevraagd om jouw profiel verder te vullen, zodat je meer kans hebt om reacties te krijgen van andere leden. Is jouw profiel ingevuld en heb je een profielfoto gekozen, dan kun je op zoek naar leuke mannen of vrouwen.

De kosten van AnotherLove.nl

Met het gratis lidmaatschap van AnotherLove.nl kun je niet alle functionaliteiten van de datingsite gebruiken. Wil je volledige toegang tot de datingsite, dan heb je een abonnement nodig. De kosten van de abonnementen van AnotherLove.nl, zijn:

  • 1 maand voor 59,95 euro.
  • 3 maanden voor 29,95 euro per maand.
  • 6 maanden voor 24,95 euro per maand.
  • 12 maanden voor 19,95 euro per maand.

Zoals je ziet, ben je goedkoper uit als je een abonnement voor langere tijd neemt. Weet je zeker dat je AnotherLove.nl wil gebruiken om te daten, dan kun je beter een langer abonnement afsluiten om geld te besparen.

Loopt jouw abonnement af, dan wordt het abonnement standaard verlengd met 1 maand. Verder wordt het geld van je rekening afgeschreven onder een andere naam dan AnotherLove.nl, zodat je zeker weet dat jouw partner niet kan ontdekken wat jij op het internet aan het doen bent.

De mobiele app van AnotherLove.nl

AnotherLove.nl heeft (nog) geen mobiele app ontwikkeld. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij AnotherLove.nl

Het is belangrijk om te weten dat je jouw profiel niet zomaar moet verwijderen bij AnotherLove.nl als je een abonnement hebt. Doe je dit wel, dan wordt jouw abonnement steeds met 1 maand verlengd, zonder dat je nog een profiel hebt. Je zet dus eerst het abonnement stop en daarna verwijder je pas het bijbehorende profiel. Om je abonnement stop te zetten en je account te verwijderen, ga je naar ‘Instellingen’.

6 Total Score
AnotherLove Review

AnotherLove.nl is een dating community die opgericht is voor mannen en vrouwen die een tweede partner willen naast hun huidige relatie.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply