AdultMatch

AdultMatch.nl is op dit moment een van de grootste adult datingsites van het land. De datingsite heeft maar liefst 300.000 leden en dit ledenaantal is veel hoger dan de ledenaantallen van andere casual datingsites. Verder is AdultMatch.nl niet alleen een datingsite, maar ook een erotische shop met diverse erotische artikelen die je online kunt bestellen. Zeker omdat andere datingsites deze erotische shop niet hebben, is AdultMatch.nl heel anders dan de gemiddelde adult datingsite.

De betrouwbaarheid van AdultMatch.nl

AdultMatch.nl maakt enkel gebruik van een veilige SSL-verbinding bij het verrichten van betalingen en dus niet bij het verzenden van andere (niet-betaling gerelateerde) gegevens. Ook heeft de datingsite geen keurmerken, waardoor je niet de ultieme garantie hebt dat het om een goede en betrouwbare partij gaat. Een pluspunt van de betrouwbaarheid van de datingsite, is dat betalingen naar AdultMatch.nl worden geregeld door Peta Nederland pty Ltd. Dit is een betrouwbare partij voor het verrichten van betalingen, wat de betrouwbaarheid van de datingsite versterkt.

Wil je de erotische content van de datingsite zien, dan moet je aangeven dat je 18 jaar of ouder bent. Dit doe je niet door simpelweg aan te geven dat je oud genoeg bent, maar door een silver, gold of platinum membership af te sluiten en hierbij te kiezen voor de 18 jaar of ouder verificatie met een kopie van je paspoort of identiteitskaart. Het lijkt wat omslachtig, maar zo kan de datingsite wel voorkomen dat jongeren de erotische content van de datingsite te zien krijgen.

Inschrijven bij AdultMatch.nl

Om je in te schrijven bij AdultMatch.nl, klik je op de oranje button met de tekst ‘Word nu lid’. Heb je dit gedaan, dan opent er een nieuwe pagina waar je iets over jezelf in kunt vullen. Denk hierbij aan je leeftijd, maar ook aan je geboortedatum, je geslacht, of je een stelletje bent of niet en waar je naar op zoek bent. Ook kies je een gebruikersnaam en wachtwoord en geef je jouw e-mailadres op. Je gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden (altijd even lezen, zodat je weet waar je mee akkoord gaat) en je klikt op ‘Aanmelden’ om jouw profiel officieel aan te maken. Heb je dit gedaan, dan krijg je meteen een bevestigingsmail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord en hoef je geen activatielink of iets dergelijks meer te gebruiken om jouw aanmelding officieel te maken.

De kosten van AdultMatch.nl

Als gratis lid van AdultMatch.nl kun je enkel profielen van anderen bekijken en de openbare chatrooms bezoeken. Wil je meer doen, dan moet je een betaald lidmaatschap nemen. Bij het afsluiten van een betaald lidmaatschap bij AdultMatch.nl, kun je kiezen uit drie abonnementen.

Silver:

 • 12 maanden voor 4,72 euro per maand. Eenmalig voor 56,65 euro.
 • 6 maanden voor 6,61 euro per maand. Eenmalig voor 39,65 euro.
 • 3 maanden voor 9,45 euro per maand. Eenmalig voor 28,35 euro.
 • 1 maand voor 18,90 euro.

Gold:

 • 12 maanden voor 6,30 euro per maand. Eenmalig voor 75,59 euro.
 • 6 maanden voor 8,82 euro per maand. Eenmalig voor 52,89 euro.
 • 3 maanden voor 12,58 euro per maand. Eenmalig voor 37,75 euro.
 • 1 maand voor 25,20 euro.

Platinum:

 • 12 maanden voor 7,88 euro per maand. Eenmalig voor 94,50 euro.
 • 6 maanden voor 11,03 per maand. Eenmalig voor 66,15 euro.
 • 3 maanden voor 15,75 euro per maand. Eenmalig voor 47,25 euro.
 • 1 maand voor 31,50 euro.

Je kunt jouw membership betalen met een Visa Mastercard, een iDEAL betaling, PayPal of met een bankafschrijving.

Ook is er nog de port betaald service van 24,71 euro voor drie maanden. Met deze functie kun je drie maanden lang jouw slagingskans op de datingsite verhogen door andere leden de mogelijkheid te geven jou gratis berichten te sturen. Zelf stuur je geen gratis berichten, maar je hebt wel meer kans om meer berichten te ontvangen door dit voor andere leden mogelijk te maken.

De mobiele app van AdultMatch.nl

AdultMatch.nl heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie. Wel is er een mobiele versie van de website, waardoor de website erg goed schaalt op een mobiele telefoon of tablet en mobiel daten erg gemakkelijk is bij AdultMatch.nl.

Acties en kortingen

Adultmatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij AdultMatch.nl

Je schrijft je uit bij AdultMatch.nl door naar ‘Instellingen’ te gaan, op ‘Privacy’ te klikken en hier voor ‘Uitschrijven Account’ te kiezen. Wil je jouw account tijdelijk pauzeren, zodat je eventueel later weer kunt gaan daten, dan is dit ook mogelijk. Heb je jouw profiel verwijderd, dan is alle informatie weg en kun je later niet van gedachten veranderen. Weet je niet zeker of je jouw profiel wil verwijderen, dan raden wij je aan om jouw profiel tijdelijk te pauzeren.

6 Total Score
Adultmatch Review

De datingsite heeft maar liefst 300.000 leden en dit ledenaantal is veel hoger dan de ledenaantallen van andere casual datingsites.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply