Adultfriendfinder

Adultfriendfinder is een internationale datingsite voor mannen en vrouwen die seksuele contacten zoeken. Word je lid van Adultfriendfinder, dan krijg je toegang tot een levendige online seks community met een groot aantal leden. Hier kun je in contact komen met andere leden, erotische contactadvertenties doorlezen of plaatsen en chatten met andere leden. Op het moment van het schrijven van deze review, zijn er ruim 64 miljoen mensen lid van Adultfriendfinder. Door het grote aantal leden, is de kans groot dat je een leuke man of vrouw leert kennen via deze datingsite.

De betrouwbaarheid van Adultfriendfinder

Adultfriendfinder slaat informatie van leden altijd veilig op in een versleutelde database, die enkel toegankelijk is voor medewerkers van de datingsite. Je kiest zelf welke informatie je met andere leden van de datingsite wil delen en je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw gegevens door derden gebruikt worden (bijvoorbeeld voor commerciële doeleinden).

Het enige nadeel van de datingsite, is dat Adultfriendfinder de profielen van nieuwe leden niet controleert. Op deze manier kunnen mensen nep profielen aanmaken, wat betekent dat je ook met een niet-bestaande persoon in contact kunt komen via deze datingsite. Positief punt: Adultfriendfinder heeft in 2014 en in 2015 verschillende prijzen gewonnen en de datingsite heeft bovendien diverse keurmerken gekregen. De profielen worden dus niet gecontroleerd, maar het gaat wel om een betrouwbare en veilige datingsite van hoge kwaliteit.

Inschrijven bij Adultfriendfinder

Om contact te leggen met leden van Adultfriendfinder, heb je zelf ook een profiel nodig op de datingsite. Je meldt je aan bij Adultfriendfinder via de homepage van de datingsite, waar je enkele persoonlijke gegevens invult. Ook kies je een nickname en geef je jouw e-mailadres door, waarna je een activeringsmail met bevestigingslink ontvangt. Heb je op de link geklikt, dan heb je een profiel bij Adultfriendfinder en kun je meteen gebruik maken van de functionaliteiten van de datingsite.

Voor je jouw profiel op Adultfriendfinder kunt vullen, krijg je een Engelse uitleg van vier belangrijke functies van de datingsite. Door deze uitleg weet je al snel hoe de website precies werkt, waardoor je sneller en gemakkelijker in contact komt met leuke leden van deze datingsite. Als je meer wil dan enkel het gebruiken van de basis functies van de datingsite, kun je na het lezen van de korte uitleg een abonnement afsluiten bij Adultfriendfinder.

De kosten van Adultfriendfinder

Als je een gratis profiel hebt op Adultfriendfinder, kun je enkel de basis functies van de datingsite gebruiken. Wil je alle functies van de datingsite gebruiken, dan heb je een zogeheten gouden lidmaatschap nodig. Voor 1 maand betaal je 39,95 euro voor dit lidmaatschap, terwijl je voor drie maanden slechts 29,95 euro per maand betaalt. Weet je dat je langer lid wil zijn van deze datingsite, dan kun je beter wat langer een abonnement afsluiten om geld te besparen.

Met het standaard lidmaatschap van Adultfriendfinder kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken, maar stel je standaard leden in staat om je berichten en vriendschapsverzoeken te sturen. Voor dit lidmaatschap betaal je 19,95 euro voor 1 maand of 12,95 euro per maand voor drie maanden.

Wil je jouw profiel benadrukken om meer op te vallen in de zoekresultaten, dan betaal je hiervoor 10,95 euro per maand voor 1 maand of 8,95 euro per maand voor 3 maanden.

De mobiele app van Adultfriendfinder

Adultfriendfinder heeft een mobiele app die je kunt downloaden als je een telefoon of tablet van Apple hebt met iOS. Heb je een toestel met Android of een ander besturingssysteem, dan kun je mobiel daten bij Adultfriendfinder door de website van de datingsite via jouw mobiele apparaat te bezoeken. De website van Adultfriendfinder is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, dus op deze manier is mobiel daten alsnog mogelijk.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Adultfriendfinder

Je kunt je uitschrijven bij Adultfriendfinder door de volgende stappen te volgen:

  • Log je in.
  • Ga naar ‘Mijn account’.
  • Klik op ‘Account beheren’.
  • Klik op ‘Account sluiten’ en vervolgens op ‘Verwijder mijn account’.
  • Vul je wachtwoord in en geef aan waarom je jouw abonnement bij Adultfriendfinder op wil zeggen.
  • Bevestig je verzoek en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: heb je nog een abonnement op het moment van het verwijderen van jouw profiel, dan krijg je geen geld terug van Adultfriendfinder om je te compenseren voor de openstaande dagen van jouw lidmaatschap.

6.5 Total Score
Adultfriendfinder Review

Adultfriendfinder is een internationale datingsite voor mannen en vrouwen die seksuele contacten zoeken.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply