50pluspartner

50pluspartner is een datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een leuke partner voor een erotische relatie. Tussen de leden van de datingsite vind je mannen en vrouwen tussen de 35 en 70 jaar oud die op zoek zijn naar een leuke man of vrouw van 50 jaar en ouder voor een seksuele relatie. Ook als je jonger bent en een oudere partner wil, kun je je dus aanmelden voor deze datingsite.

De betrouwbaarheid van 50pluspartner

Alle gegevens van de leden van 50pluspartner, worden door de datingsite in alle discretie opgeslagen. Dit betekent dat jouw gegevens niet openbaar gemaakt worden en ook niet inzichtelijk zijn voor derden, zodat je echt discreet kunt daten. Verder controleren de medewerkers van 50pluspartner alle profielen handmatig, zodat er geen nepprofielen tussen de profielen van echte mensen kunnen komen. Verricht je een betaling, dan wordt dit altijd in een beveiligde internetomgeving gedaan om fraude te voorkomen.

Inschrijven bij 50pluspartner

Om profielen van andere mensen te kunnen bekijken en met andere mensen in contact te kunnen komen via 50pluspartner, heb je altijd een profiel nodig op de datingsite. Je registreert je niet alleen eenvoudig en snel, maar ook helemaal gratis. Je vult in waar je naar op zoek bent (man of vrouw), wat je geboortedatum is, welke nickname je wil gebruiken en welk e-mailadres je aan het profiel op 50pluspartner wil koppelen. Heb je dit alles ingevuld, dan activeer je jouw profiel en kun je jouw profiel helemaal invullen. Heb je dit gedaan, dan kun je starten met online daten door op zoek te gaan naar jouw ideale seksuele partner.

De kosten van 50pluspartner

Om met andere leden te kunnen communiceren, heb je credits van 50pluspartner nodig. Je koopt deze credits in een veilige en betrouwbare omgeving die beschermd is door middel van een beveiligde SSL-verbinding. Een groot voordeel van het kopen van credits bij 50pluspartner, is het feit dat je op de afschriften van jouw bankrekening niet deze bedrijfsnaam ziet staan. Jouw partner zal dus niet zien dat je credits koopt om online op zoek te gaan naar een leuke partner voor een affaire, waardoor jouw geheim lekker jouw geheim kan blijven.

De minimale duur van een abonnement bij 50pluspartner is 1 week en alle abonnementen zijn van onbeperkte duur. Wil je opzeggen, dan dien je dit tijdig te doen. Alle credits komen te vervallen als je langer dan 90 dagen geen gebruik hebt gemaakt van de datingsite, dus houd dit goed in de gaten als je een profiel hebt bij 50pluspartner.

De kosten die je betaalt voor de credits van 50pluspartner, zijn:

  • 10 euro voor een pakket met 10 credits.
  • 22,50 euro voor een pakket met 25 credits.
  • 40 euro voor een pakket met 50 credits.
  • 75 euro voor een pakket met 100 credits.
  • 200 euro voor een pakket met 300 credits.

Hoe meer credits je koopt, hoe lager de prijs is die je per credit moet betalen.

De mobiele app van 50pluspartner

Op het moment van het schrijven van deze review, heeft 50pluspartner (nog) geen mobiele applicatie. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, wat betekent dat je de website ook goed kunt gebruiken om jouw smartphone of tablet.

Acties en kortingen

50pluspartner.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 50pluspartner

Wil je geen gebruik meer maken van 50pluspartner, dan kun je je uitschrijven bij deze datingsite. Schrijf je je uit bij 50pluspartner, dan kun je geen gebruik meer maken van de credits die je nog op jouw profiel had staan. Ook krijg je jouw geld niet terug en hier moet je zeker rekening mee houden bij het verwijderen van jouw 50pluspartner profiel. Heb je nog credits, dan is het wellicht beter om deze credits even op te maken voor je je echt uitschrijft.

Om je uit te schrijven bij 50pluspartner, ga je naar ‘Mijn profiel veranderen of instellingen’ en klik je op ‘Profiel verwijderen’. Heb je dit gedaan, dan vul je in waarom je jouw profiel wil verwijderen en hoe je 50pluspartner zou verbeteren. Heb je dit aangegeven, dan wordt je profiel officieel verwijderd.

 

7 Total Score
50pluspartner Review

Je registreert je niet alleen eenvoudig en snel, maar ook helemaal gratis

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply