365Flirten

Ben je op zoek naar een spannende flirt of wil je een affaire starten? Dan is de datingsite 365Flirten.nl wellicht iets voor jou. Deze datingsite richt zich volledig op spannende contacten, zoals verboden flirts en affaires. Niet alle leden van de datingsite hebben een relatie, maar veel van hen zijn wel gebonden. Dit maakt de datingsite extra spannend.

Inschrijven bij 365Flirten.nl

Omdat veel leden van de datingsite een relatie hebben of getrouwd zijn, willen zij graag anoniem blijven. Daarom kun je de profielen van de leden van 365Flirten.nl alleen zien als je zelf ook een account hebt aangemaakt. Om te zien wat voor mensen er actief zijn op deze website, moet je dus een profiel aanmaken. Gelukkig is dit zo gebeurd en hoef je geen geld te betalen om een account aan te maken bij 365Flirten.nl.

Chatten met andere leden

Heb je een account aangemaakt op de datingsite, dan kun je met de andere gebruikers van de website in contact komen. Om chatberichten te versturen naar leuke gebruikers, moet je wel geld betalen. Ook is het belangrijk om te weten dat niet alle profielen op de website echt zijn. 365Flirten.nl geeft zelf aan dat enkele profielen beheerd worden door medewerkers van de datingsite. Het is niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken met deze gebruikers. Wil je alleen met echte leden chatten? Focus je dan alleen op de profielen die er echt uit zien en tijdens het chatten ook echt overkomen.

De plus- en minpunten van 365Flirten.nl

De datingsite 365Flirten.nl heeft enkele plus- en minpunten. Wij zetten deze graag voor je op een rijtje.

Pluspunten:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep, namelijk mensen die casual willen flirten of een affaire willen starten.
  • De datingsite is gebruiksvriendelijk.
  • De datingsite maakt anoniem daten mogelijk. Dit is zeker een pluspunt voor gebruikers die een relatie hebben of getrouwd zijn.

Minpunten:

  • De datingsite heeft fake profielen.
  • Veel leden op de datingsite zijn niet serieus. Zij willen wel chatten, maar niet echt afspreken. Dit is vervelend als je zelf wel tot fysiek contact wil komen.

De kosten van 365Flirten.nl

Om berichten te versturen, heb je credits nodig. Je kunt deze credits het beste in een bundel kopen, want dan zijn de credits per stuk goedkoper. Koop je een losse credit (te gebruiken voor één bericht), dan betaal je 1,50 euro per stuk. Dit is erg prijzig, maar niet abnormaal voor datingsites. Exact dit creditsysteem wordt ook door veel andere datingsites gebruikt. Wil je berichten versturen op 365Flirten.nl, dan raden wij je simpelweg aan om een bundel met credits te kopen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply