35plusvrouwen

35plusvrouwen is een zogeheten casual datingsite. Dit is een datingsite die niet gericht is op het vinden van de ideale partner, maar meer gericht is op mensen die een leuke date zoeken, een keer een spannende seksafspraak willen maken of een affaire willen starten. De website is gericht op mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder, maar ook op jongere mensen die een oudere partner (van 35+) zoeken. Door de naam van de datingsite lijkt de website zich alleen te richten op vrouwen, maar dit is dus niet het geval.

De betrouwbaarheid van 35plusvrouwen

De datingsite 35plusvrouwen is opgericht in het jaar 2010 en heeft dus enkele jaren ervaring in de online dating markt. Door deze ervaring weet je zeker dat jouw gegevens goed en veilig worden opgeslagen, betalingen veilig verricht worden en de datingsite zeker ervaring heeft met het opsporen en verwijderen van fake profielen. Alle betalingen die je via de datingsite verricht, worden gedaan door middel van een veilige SSL-verbinding. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw betalingsgegevens onderschept kunnen worden, want dit is niet mogelijk bij deze veilige verbinding. Tot slot beschikt de datingsite ook over een privacy policy en over goede Algemene Voorwaarden, wat de betrouwbaarheid van de datingsite versterkt.

Inschrijven bij 35plusvrouwen

Je kunt je snel, eenvoudig en bovendien gratis inschrijven bij 35plusvrouwen. Dit doe je door rechtsboven op de aanmeldknop te klikken, een gebruikersnaam in te vullen en enkele persoonlijke gegevens (geslacht, woonplaats, geboortedatum, et cetera) achter te laten. Vervolgens geef je een e-mailadres op, waar je een bevestigingsmail op ontvangt na het versturen van het aanmeldformulier. Heb je op de activeringslink in deze mail geklikt, dan is jouw profiel officieel aangemaakt. Vanaf nu kun je meteen op zoek naar een leuke date, want na het bevestigen van jouw aanmelding kom je meteen op een overzichtspagina terecht waar je de profielen van verschillende leuke mannen en vrouwen kunt bekijken.

De kosten van 35plusvrouwen

Om mannen en vrouwen te zoeken en te bekijken, hoef je niets te betalen. Wil je iemand een bericht sturen, dan heb je wel credits nodig op de datingsite. Je koopt deze credits voor 10 euro (10 credits), maar je kunt ook meer credits afnemen door 25 credits te kopen 22,50 euro), 50 credits te kopen (40 euro), 100 credits te kopen (75 euro) of zelfs 300 credits te kopen (200 euro). Je betaalt jouw credits door gebruik te maken van iDEAL, MrCash, Click and Buy of een creditcard.

De mobiele app van 35plusvrouwen

Op dit moment heeft de datingsite 35plusvrouwen (nog) geen mobiele applicatie. Wel heeft de datingsite een mobiele website, die mobiel daten via de smartphone of tablet mogelijk maakt.

Acties en kortingen

35plusvrouwen.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 35plusvrouwen

Je kunt je gemakkelijk en snel uitschrijven bij 35plusvrouwen als je de datingsite niet meer wil gebruiken. Je gaat naar ‘Mijn gegevens’ (rechts bovenin op de homepage na het inloggen), je scrolt naar beneden en zoekt de knop ‘Definitief opheffen van mijn account’. Heb je op deze link geklikt, dan wordt jouw profiel (inclusief informatie, foto’s en berichten) verwijderd. Het tijdelijk pauzeren of verbergen van jouw 35plusvrouwen account is helaas niet mogelijk.

6 Total Score
35plusvrouwen review

Door deze ervaring weet je zeker dat jouw gegevens goed en veilig worden opgeslagen, betalingen veilig verricht worden en de datingsite zeker ervaring heeft met het opsporen en verwijderen van fake profielen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

3 Comments
 1. Reply
  J.W. december 21, 2016 at 11:23 am

  Bericht van deze site heb ik nooit gevraagd. Ze blijven maar sturen. Hoe ze aan mijn gegevens komen is mij een raadsel. Graag zou ik hier vanaf komen. Groetend Koos

  Gewenste oplossing:
  Wanneer ik geen mail meer ontvang.

 2. Reply
  Martin november 12, 2016 at 1:44 pm

  niet meer verzenden naar mijn mail adres 35 plus vrouwen en die andere erotische site,s ook niet bvd

  Gewenste oplossing:

 3. Reply
  kutpikker november 11, 2016 at 4:37 pm

  ik ben nog nooit op julie site geweest , waarom is mijn email geweigert ???

  Gewenste oplossing:
  als ik ingeschreven ben

Leave a reply