123SexMatch

De website 123SexMatch is een datingsite voor mannen en vrouwen, zowel single als in een relatie, die seksuele contacten op willen doen. De website heeft vele functionaliteiten, waaronder fotorating, chatten en het versturen van videoberichten om spannende contacten met andere leden te krijgen. De website is niet alleen discreet, maar ook helemaal anoniem voor veilig online dating.

De betrouwbaarheid van 123SexMatch

De datingsite 123SexMatch beweert zelf dat leden helemaal anoniem kunnen daten via de datingsite. Er worden wel persoonlijke gegevens gevraagd bij het aanmaken van een profiel, maar deze gegevens worden niet zomaar aan andere leden verstrekt. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle gegevens die jij aan de datingsite geeft, veilig worden opgeslagen en enkel voor de medewerkers van de datingsite zichtbaar zijn. Alleen de informatie die noodzakelijk is om een duidelijk profiel aan te maken bij 123SexMatch, wordt met andere leden gedeeld. Verder controleren de medewerkers alle profielen handmatig, zodat er geen nepprofielen tussen de echte profielen komen te staan.

Inschrijven bij 123SexMatch

Om in contact te komen met andere leden van 123SexMatch, heb je zelf ook een profiel nodig bij deze datingsite. Je kunt je aanmelden bij deze datingsite via de homepage van de datingsite, waar je tien vragen moet beantwoorden. Na het beantwoorden van de vragen, bedenk je zelf een nickname en geef je jouw e-mailadres door. Heb je alles ingevuld, dan krijg je een e-mail met activatielink. Heb je op deze link geklikt, dan kom je op een pagina terecht waar je nog meer persoonlijke gegevens in moet vullen om jouw profiel compleet te maken. Ook geef je op deze pagina aan waar je zelf naar op zoek bent, zodat 123SexMatch jou goede matches kan geven.

De kosten van 123SexMatch

Als je een abonnement aangaat bij 123SexMatch, krijg je altijd een abonnement voor onbeperkte duur. Dit betekent dat als jouw abonnement afloopt, je standaard een nieuw abonnement afneemt tenzij je aangeeft geen abonnement meer af te willen sluiten. De minimale duur van een abonnement is 2 maanden en je kunt de volgende abonnementen afsluiten bij deze datingsite:

 • 2 maanden voor 39,50 euro per maand.
 • 6 maanden voor 24,66 euro per maand.
 • 12 maanden voor 16,58 euro per maand.

Zoals je ziet, ben je goedkoper uit als je voor langere tijd een abonnement afsluit.

De mobiele app van 123SexMatch

Op dit moment heeft de datingsite 123SexMatch (nog) geen mobiele applicatie. De website van de datingsite is wel bruikbaar op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Acties en kortingen

123sexmatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 123SexMatch

Je kunt je gemakkelijk en snel uitschrijven bij 123SexMatch als je geen gebruik meer wil maken van dit online datingplatform. Om je uit te schrijven, log je je eerst in en klik je vervolgens op ‘Contact’ onderaan de homepage. Vervolgens klik je simpelweg op ‘Profiel verwijderen’ en wordt jouw profiel bij 123SexMatch offline gehaald. Let op: heb je nog een abonnement bij 123SexMatch, dan wordt dit abonnement stopgezet. Heb je al betaald, dan krijg je dit geld niet meer terug.

 

7 Total Score
123Sexmatch Review

De website is niet alleen discreet, maar ook helemaal anoniem voor veilig online dating.

Popuariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservices
7
Kosten
7

Tags:

1 Comment
 1. Reply
  Oosting november 4, 2016 at 9:03 am

  Kan me niet afmelden

  Gewenste oplossing:
  Als ik geen ongewenste berichten meer ontvang

Leave a reply