SmartSingles

Ben jij op zoek naar een leuke partner en vind je het erg belangrijk dat jouw partner hetzelfde hoge opleidingsniveau heeft als jij? Dan gebruik je geen gewone datingsite om je ideale partner te vinden, maar maak je gebruik van een platform voor hoger opgeleiden. Eén van de betrouwbare platforms die zich op deze doelgroep richt, is SmartSingles.

SmartSingles: een korte introductie

SmartSingles is een datingsite die zich volledig op hoger opgeleide vrijgezelle dames en heren richt. Het ledenaanbod van de datingsite is niet erg groot, maar toch is de kans groot dat je hier leuke contacten op doet. Dit komt omdat de leden van de datingsite in ieder geval allemaal het juiste opleidingsniveau hebben, waar dit bij algemene datingsites lang niet altijd het geval is.

De mogelijkheden van SmartSingles

SmartSingles is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke datingsite met diverse functies om in contact te komen met leuke singles. Je kunt een eigen profiel aanmaken, je kunt de profielen van andere leden bekijken en je kunt berichten sturen naar leden die je leuk vindt. Met de zoekfunctie van de datingsite zoek je leden die aan jouw eisen voldoen, bijvoorbeeld omdat ze in de juiste regio in Nederland wonen. Tot slot heeft de datingsite ook een matchingsysteem, dat jou laat zien welke singles volgens de datingsite zelf bij jou passen.

SmartSingles kosten

De actuele prijzen voor VIP-toegang:

  • 1 maand VIP € 24,99 /mnd
  • 2 maanden VIP € 19,99 /mnd
  • 4 maanden VIP € 14,99 /mnd

SmartSingles contact adres

Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
Nederland

KvK-nummer: 09170750
BTW-identificatienummer: NL817939398B01

Postbus 38218
NL-6503 AE Nijmegen
Nederland

 

7 Total Score
SmartSingles Review

Eén van de betrouwbare platforms die zich op deze doelgroep richt, is SmartSingles.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply