Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een datingsite die zich speciaal richt op christenen. Word je lid van deze datingsite, dan kun je in contact komen met singles van 18 jaar en ouder die net zoals jij christelijke normen en waarde hebben. Je kunt lid worden van Opzoeknaarjou om de ideale partner te vinden, maar ook om leuke contacten op te doen voor nieuwe vriendschappen. De datingsite is meer dan tien jaar actief en heeft in deze periode al veel singles bij elkaar gebracht.

De betrouwbaarheid van Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou ziet er professioneel en betrouwbaar uit, maar de datingsite heeft helaas geen keurmerk voor veilig online daten of een thuiswinkel waarborg keurmerk. Naar ons idee zou de datingsite deze keurmerken zeker verdienen, maar de website heeft de keurmerken op dit moment nog niet mogen ontvangen.

Wat de datingsite Opzoeknaarjou betrouwbaar maakt, zijn de volgende zaken:

  • De Algemene Voorwaarden van de datingsite.
  • Het feit dat de datingsite alleen gebruikt mag worden voor dating en niet voor commerciële zaken.
  • De gedragsregels van de datingsite.
  • De beveiligde omgeving waarin de gegevens van de leden van de datingsite worden opgeslagen.

Word je lid van Opzoeknaarjou, dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken om je privacy. De keurmerken van de datingsite ontbreken helaas nog, maar het gaat zeker om een betrouwbare en goede partij op het gebied van dating.

Inschrijven bij Opzoeknaarjou

Om in contact te komen met de leden van Opzoeknaarjou, heb je een account nodig bij deze datingsite. Je maakt een account aan door het registratieformulier op de homepage in te vullen, waarbij je onder andere je e-mailadres en gebruikersnaam invult. Heb je dit gedaan, dan krijg je een activatiemail die je gebruikt om jouw accountaanvraag te bevestigen en je account te activeren.

Na het activeren van jouw account, moet je een aantal gegevens invullen bij Opzoeknaarjou. Denk hierbij aan standaard vragen over je woonplaats, je lengte, je haarkleur en ga zo maar door, maar ook aan vragen over je geloofsovertuiging. Heb je alle vragen ingevuld, dan kies je een wachtwoord en is je profiel actief en zichtbaar. Wil je echt de beste match vinden, dan raden wij je aan om nog wel je matchgegevens in te vullen. Hierbij geef je aan waar je precies naar op zoek bent in een man of vrouw, zodat de datingsite jouw ideale partner kan gaan zoeken. Op basis van de matchcriteria die je hebt gegeven, zoekt de datingsite matches voor jou die aangegeven worden in procenten (100 procent match, 90 procent match, 75 procent match, ga zo maar door).

De kosten van Opzoeknaarjou

Het aanmaken van een profiel kan gratis bij Opzoeknaarjou, maar wie alle functies van de datingsite wil gebruiken moet wel een betaald lidmaatschap afsluiten. Met een betaald lidmaatschap krijg je toegang tot de chat, kun je alle foto’s van andere leden bekijken, kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft en is het zelfs mogelijk om meer matches te ontvangen. Je sluit het betaalde lidmaatschap af voor 9,95 euro per maand, maar je kunt het abonnement ook langer nemen om geld te besparen. Neem je het abonnement drie maanden, dan betaal je omgerekend 6,65 euro per maand. Heb je het abonnement zes maanden dan wordt dit bedrag 5,83 euro per maand en voor 5 euro per maand heb je 12 maanden lang het abonnement van Opzoeknaarjou.

De mobiele app van Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou heeft niet alleen een standaard website en een mobiele website, maar ook een mobiele applicatie voor iPhone en Android. Je kunt deze app gratis downloaden om altijd en overal op zoek te gaan naar jouw ideale partner via de populaire datingsite voor christenen. Het enige nadeel van de app, is dat je met de app niet kunt chatten. De andere functies van de datingsite zijn wel beschikbaar op de mobiele app van Opzoeknaarjou.

Acties en kortingen

Opzoeknaarjou.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Opzoeknaarjou

Wil je geen lid meer zijn van Opzoeknaarjou, bijvoorbeeld omdat je de datingsite toch niet zo fijn vindt werken of omdat je juist al een partner hebt gevonden via de datingsite, dan is het uiteraard mogelijk om jouw profiel te verwijderen. Dit doe je door je eerst in te loggen, op je profielnaam te klikken en vervolgens naar ‘Account’ te gaan. Heb je dit gedaan, dan kun je op de optie ‘Lidmaatschap beëindigen’ klikken om jouw profiel te verwijderen. Je profiel is nog niet helemaal weg, maar niet meer zichtbaar voor andere leden. Wil je toch weer beginnen met daten, dan kun je je gewoon weer inloggen om verder te gaan met jouw profiel.

Let op: nog openstaande dagen van het VIP abonnement worden verwijderd als je jouw profiel offline haalt en hier krijg je geen geld voor terug. Twijfel je of je nog wil daten en heb je nog een abonnement, dan kun je beter de openstaande dagen van het abonnement even op maken.

7 Total Score
Opzoeknaarjou Review

Je kunt lid worden van Opzoeknaarjou om de ideale partner te vinden, maar ook om leuke contacten op te doen voor nieuwe vriendschappen.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply