MiracleMatch

MiracleMatch.nl is een christelijke datingsite die opgericht is om christenen op een gemakkelijke manier met elkaar in contact te brengen. De datingsite legt de nadruk niet op het vinden van de ideale partner voor een vaste relatie voor de lange termijn, maar meer op het ontmoeten van nieuwe mensen om je leven op deze manier te verrijken. De datingsite bestaat inmiddels zes jaar en dat de mensen achter de website ervaren zijn in de wereld van online dating, zie je duidelijk terug in deze professionele datingsite met uitgebreide dating mogelijkheden. Daar komt nog bij dat de website van MiracleMatch.nl in 2013 nog een complete metamorfose heeft gekregen, zodat de website nu nog beter werkt. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over MiracleMatch.nl in dit artikel.

De betrouwbaarheid van MiracleMatch.nl

Veel mensen die online op zoek zijn naar een nieuwe partner, een leuke date of een contact om een vriendschap mee aan te gaan, klagen over de grote hoeveelheid fake profielen op datingsites. Fake profielen worden aangemaakt door bedrijven of door particulieren om geld te verdienen met online dating en niet om de ideale partner te vinden, wat vervelend is voor leden die wel serieuze bedoelingen hebben met een datingsite. Word je lid van MiracleMatch.nl, dan hoef je je geen zorgen te maken om fake profielen in het aanbod. De datingsite controleert namelijk streng op fake profielen, simpelweg door ieder nieuw lid handmatig door een strenge controle te halen. Heerst er het vermoeden dat het om een fake profiel gaat, dan wordt dit profiel meteen geweerd van de datingsite.

De betrouwbaarheid van een datingsite uit zich niet alleen op de manier waarop een website omgaat met fake profielen, maar ook op de manier waarop men met jouw gegevens omgaat. Word je lid van MiracleMatch.nl, dan ben je bij een goede en betrouwbare partij terecht gekomen. Alle gegevens van MiracleMatch.nl leden worden namelijk via een beveiligde verbinding gestuurd, maar ook veilig opgeslagen. Helaas heeft de datingsite geen keurmerken gekregen voor veilig online daten, maar toch kan de website je als lid zeker voldoende zekerheden bieden op het gebied van privacy en het beschermen van je gegevens.

Tot slot worden alle profielen op MiracleMatch.nl afgeschermd voor de buitenwereld. Dit betekent dat niet-leden de profielen niet kunnen zien als ze MiracleMatch.nl bezoeken zonder zich aan te melden, maar ook dat jouw profiel niet vindbaar is in de zoekmachines.

Inschrijven bij MiracleMatch.nl

Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven bij MiracleMatch.nl als je kennis wil maken met de leden van deze christelijke datingsite. Om je in te schrijven bij de datingsite, gebruik je simpelweg het formulier dat op de homepage van de website staat. Je vult het formulier in door enkele persoonlijke gegevens achter te laten, je gaat akkoord met de huisregels en je geeft aan of je de nieuwsbrief van de datingsite wil ontvangen en je klikt op ‘registreren’ om jouw profiel officieel aan te maken. Nu krijg je een e-mail met een activatielink, waar je op moet klikken om toegang te krijgen tot het afgeschermde ledengedeelte van MiracleMatch.nl.

Let op: pas als jouw profiel gecontroleerd is door de medewerkers van MiracleMatch.nl en je door deze controle heen bent gekomen, kun je alle functies van MiracleMatch.nl gebruiken. Het kan enkele dagen duren tot jouw profiel echt bruikbaar is.

De kosten van MiracleMatch.nl

Als je lid wordt van MiracleMatch.nl, word je automatisch een gratis lid. Het gratis lidmaatschap van MiracleMatch.nl is bijzonder veelzijdig en zeker als je dit lidmaatschap vergelijkt met de gratis lidmaatschappen van veel andere datingsites. Wil je niet betalen voor het online daten, dan is dit bij MiracleMatch.nl eigenlijk helemaal niet nodig door de vele functies van het gratis profiel.

Wil je echt alle functies van MiracleMatch.nl gebruiken bij het online daten, dan kies je wel voor het premium lidmaatschap van de christelijke datingsite. Met dit lidmaatschap is het bijvoorbeeld mogelijk om cadeautjes te versturen naar andere leden, meer foto’s op je profiel te zetten, meer berichten op te slaan en bijlages toe te voegen aan jouw bericht naar een ander lid. En vind je de advertenties op MiracleMatch.nl erg vervelend? Dan kun je ook een premium lidmaatschap nemen, want met dit lidmaatschap verdwijnen alle advertenties van de website.

Je kunt het premium lidmaatschap afsluiten voor 2 euro per maand (looptijd 1 maand), 5 euro voor 3 maanden, 8 euro voor 6 maanden of 14 euro voor 12 maanden. Wil je het abonnement onbeperkt gebruiken, bijvoorbeeld omdat je denkt langer dan een jaar lid te zijn van de datingsite? Dan kies je voor een premium abonnement met onbeperkte duur voor 35 euro. Sluit je dit abonnement af, dan betaal je eenmalig en weet je zeker dat je het premium abonnement altijd kunt blijven gebruiken.

De mobiele app van MiracleMatch.nl

MiracleMatch.nl heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie, maar dit wil niet zeggen dat je de website niet kunt gebruiken op je smartphone of tablet. Wil je daten op een mobiel apparaat, dan ga je gewoon naar de website van MiracleMatch.nl en de datingsite opent automatisch een mobiele website. Deze website is aangepast op basis van het apparaat dat je gebruikt om de datingsite te bezoeken, zodat online daten met de smartphone of tablet net iets gemakkelijker wordt. Kortom: de datingsite heeft geen mobiele applicatie, maar mobiel daten is wel gewoon mogelijk via de mobiele website van MiracleMatch.nl.

Acties en kortingen

Miraclematch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij MiracleMatch.nl

Wil je niet langer gebruik maken van het online dating platform van MiracleMatch.nl, dan kun je je altijd uitschrijven voor de datingsite. Om jouw profiel op MiracleMatch.nl te verwijderen, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in bij MiracleMatch.nl.
  2. Klik op ‘Wijzig profiel’, bovenaan in het horizontale menu
  3. Scrol helemaal naar beneden en klik op ‘Account verwijderen’.
  4. Geef eventueel een reden voor je vertrek op en deactiveer je account.
  5. Open je mailbox en zoek de mail van MiracleMatch.nl.
  6. Klik op de link in de mail en jouw account is officieel verwijderd.

Let op: als je jouw profiel verwijdert, wordt alle informatie rondom jouw account verwijderd. Dit betekent niet alleen dat je je niet meer in kunt loggen, maar ook dat jouw eventuele openstaande abonnementsdagen worden verwijderd. Had je nog een paar dagen premium lidmaatschap, dan heb je dit dus niet meer na het verwijderen van jouw profiel. Je kunt je geld niet terug krijgen voor de dagen die je nog open had staan, dus hier moet je wel rekening mee houden bij het verwijderen van jouw profiel bij MiracleMatch.nl. Wil je weer starten met daten na het verwijderen van jouw profiel, dan moet je een nieuw profiel aanmaken en eventueel opnieuw het premium lidmaatschap afsluiten.

6 Total Score
MiracleMatch Review

De datingsite legt de nadruk niet op het vinden van de ideale partner voor een vaste relatie voor de lange termijn, maar meer op het ontmoeten van nieuwe mensen om je leven op deze manier te verrijken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply