JWmatch.com

Lijkt het je leuk om met vrijgezelle jehova’s te daten, dan is JWmatch.com echt een website voor jou! Op deze datingsite is een groot aantal jehova’s actief, die op zoek zijn naar de man of vrouw om de rest van hun leven mee te delen. Naar eigen zeggen is deze website een groot succes, zo blijkt ook uit het verhaal wat op de homepage van deze datingsite beschreven staat. In dit verhaal, een recensie van ene Arjan, komt naar voren dat JWmatch.com er voor gezorgd heeft dat deze Arjan de partner van zijn dromen heeft gevonden via de datingsite. Of de datingsite voor iedereen zo succesvol is valt lastig te zeggen!

Profiel aanmaken bij JWmatch.com

Om het eerste contact met andere leden van JWmatch.com te kunnen leggen, zal je een account aan moeten maken. Het aanmaken van een account is erg simpel en vaak binnen een paar minuten geregeld. Voor het aanmaken van een nieuw profiel betaal je niks bij deze datingsite. Nadat je account geactiveerd is heb je de mogelijkheid om abonnee te worden, waarmee je berichten naar andere leden kunt sturen. Met een gratis account is dit helaas niet mogelijk. Wel kun je met een gratis account andere profielen bezoeken, om alvast te kijken of er mogelijke matches tussen de actieve leden te vinden zijn.

Met een abonnement kun je vervolgens berichten naar andere leden sturen. Het feit dat er met abonnementen gewerkt wordt, kan als een groot voordeel worden beschouwd. Dankzij deze abonnementen worden nepprofielen van de datingsite geweerd. Opvallend is dat je echte naam niet bij een bericht vermeld wordt. Een mogelijke match zal dus enkel je gebruikersnaam zien. Zo blijft je privacy gewaarborgd op JWmatch.com!

Een leuke match vinden

Nu je een profiel hebt aangemaakt en een abonnement afgesloten hebt, kun je op zoek gaan naar een eerste match. Het vinden van een match is niet heel lastig, omdat de website over een handige zoekfunctie beschikt. Hierin kun je aangeven naar welk geslacht, welke leeftijd en binnen welke provincie je wilt zoeken! Heb je een leuke match gevonden? Stuur hem of haar een eerste berichtje! Val met dit berichtje niet direct met de deur in huis, maar bouw het contact langzaamaan op. Dit betekent dat je er verstandig aan doet om iemand eerst te vertellen waarom je juist hem of haar een bericht gestuurd hebt. Wat viel je op aan iemands profiel? Wat maakt de jehova zo aantrekkelijk? Enzovoorts.

Ga ook niet te snel over op een eerste date buiten de datingsite om, maar leer elkaar eerst beter kennen. Zo voorkom je dat er gevaarlijke situaties ontstaan! Na een paar berichten is het immers lastig in te schatten hoe betrouwbaar iemand is. Het is verstandig om elkaar eerst een aantal keer telefonisch te hebben gesproken, voordat je buiten de datingsite om afspreekt. Ook kan het leuk zijn om een aantal keer te videobellen, bijvoorbeeld via Skype. Zo weet je zeker dat degene van de foto op JWmatch.com ook echt degene is met wie je contact hebt.

Voor- en nadelen van JWmatch.com

JWmatch.com biedt verschillende voordelen aan haar leden. Het meest voor de hand liggende voordeel is wellicht dat deze datingsite zich specifiek richt op jehova’s. Zo vind je hier alleen mensen die geïnteresseerd zijn in vrijgezelle jehova’s, wat de kans op een match groter maakt. Ook het feit dat er met abonnementen in plaats van credits gewerkt wordt, is een voordeel van deze datingsite. Als nadeel zou kunnen worden aangemerkt dat profielen niet handmatig gecontroleerd worden. Het kan dus voorkomen dat je alsnog een nepprofiel tegenkomt op deze datingsite.

 

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply