Date2shine

Date2shine.nl is een christelijke datingsite voor mannen en vrouwen van 16 jaar en ouder. Ben je christelijk en vind je het belangrijk dat jouw ideale partner dezelfde geloofsovertuiging heeft, dan kun je deze online dating community gebruiken om jouw ideale partner te zoeken. Meer over deze christelijke datingsite, lees je in deze review.

De betrouwbaarheid van Date2shine.nl

Date2shine.nl heeft Algemene Voorwaarden en een privacy policy opgesteld waar alle leden van de datingsite zich aan moeten houden. Het is een soort overeenkomst, die opgesteld is om misbruik en disrespect tegen te gaan en het online daten leuk te houden voor alle leden van de datingsite. Ook lees je in de documenten dat jouw gegevens nooit aan derden verstrekt worden (bijvoorbeeld voor commerciële doeleinden). Of jouw gegevens in een veilige database worden opgeslagen en hoe jouw gegevens verstuurd worden (via een veilig verbinding of via een gewone verbinding), is niet bekend.

Inschrijven bij Date2shine.nl

Om andere singles te ontmoeten via Date2shine.nl, moet je een profiel aanmaken op deze datingsite. Dit doe je door het inschrijfformulier op de homepage in te vullen, waarbij je een tiental vragen moet beantwoorden. Deze vragen gaan over jou als persoon, maar ook over de ideale partner waar je naar op zoek bent. Heb je alle vragen ingevuld en verstuurd, dan kun je meteen beginnen met online daten. Je kunt nu jouw profiel invullen, op zoek gaan naar andere singles en bekijken welke matches de datingsite voor jou heeft opgezocht.

De kosten van Date2shine.nl

Je kunt Date2shine.nl altijd zeven dagen gratis uitproberen na het aanmaken van een nieuw profiel. Na deze week vervalt jouw gratis lidmaatschap in een beperkt lidmaatschap, waarmee je maximaal 1 bericht per dag kunt versturen. Wil je meer berichten kunnen versturen om meer succes te hebben op de website, dan heb je een zogeheten ‘shiny lidmaatschap’ nodig.

De kosten van het shiny lidmaatschap van Date2shine.nl, zijn als volgt:

  • 7 dagen voor 3,95 euro.
  • 31 dagen voor 7,95 euro.
  • 3 maanden voor 14,95 euro.
  • 6 maanden voor 24,95 euro.
  • 12 maanden voor 34,95 euro.

In vergelijking met andere christelijke datingsites met betaalde profielen, is het lidmaatschap van Date2shine.nl vrij voordelig. Je kunt jouw lidmaatschap betalen met de veilige en betrouwbare betaalmethoden iDeal, PayPal en Mr.Cash.

De mobiele app van Date2shine.nl

Date2shine.nl heeft geen mobiele applicatie, wat betekent dat je enkel mobiel kunt daten via dit platform door de browser op jouw smartphone of tablet te gebruiken. De website werkt prima op mobiele apparaten, dus dit is op zich geen probleem.

Acties en kortingen

Date2shine.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Date2shine.nl

Wil je geen lid meer zijn van Date2shine.nl, bijvoorbeeld omdat je jouw ideale partner al gevonden hebt via deze datingsite, dan kun je je te allen tijde uitschrijven. Hoe dit precies werkt, hebben wij helaas niet terug kunnen vinden op de website van Date2shine.nl. Wij raden je dan ook aan om contact op te nemen met de beheerder van de website als je geen lid meer wil zijn van de datingsite. Dit doe je door op de contact button op de homepage te klikken.

6 Total Score
Date2shine Review

Je kunt Date2shine.nl altijd zeven dagen gratis uitproberen na het aanmaken van een nieuw profiel.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply