Crosspoint

Crosspoint.net is de eerste christelijke contactsite van ons land. De website begon ooit met een klein aantal leden, maar nu is Crosspoint.net uitgegroeid tot een populaire datingsite voor christenen. Wil je mensen ontmoeten die dezelfde normen en waarden hebben als jij, dan is deze datingsite uitermate geschikt voor het opdoen van nieuwe contacten voor vriendschappen, dates of een relatie. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Crosspoint.net in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Crosspoint.net

Crosspoint.net hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de leden van de datingsite. Om ervoor te zorgen dat de privacy van de leden altijd beschermd wordt, worden de gegevens van leden nooit aan derden verstrekt, blijven bepaalde gegevens altijd geheim voor andere leden en zijn er bepaalde functies toegevoegd aan de datingsite. Denk hierbij aan het aan- en uitzetten van een privégesprek, zodat je zelf bepaalt wanneer je wel en niet wil chatten met andere leden.

Verder heeft Crosspoint.nl Algemene Voorwaarden opgesteld waar onder andere in staat dat je moet opletten welke persoonlijke gegevens je met andere leden deelt. De datingsite doet veel om je te beschermen, maar uiteindelijk kies je zelf welke informatie je wel en niet wil delen. Geef je een ander lid bijvoorbeeld je e-mailadres om verder te mailen, dan draagt Crosspoint.net geen verantwoordelijkheid meer in dit contact.

Inschrijven bij Crosspoint.net

Om je in te schrijven bij Crosspoint.net, moet je enkele persoonlijke gegevens invullen. Dit doe je in vier stappen, die je in enkele minuten kunt doorlopen. Je vult bijvoorbeeld een gebruikersnaam in, maar moet ook aangeven welk wachtwoord je wil gebruiken voor de datingsite, welk e-mailadres je aan de datingsite wil koppelen en welk geslacht je hebt. Heb je alle gegevens ingevuld, dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Ook moet je aangeven dat je in de laatste 12 maanden geen lid bent geweest van Crosspoint.net en dit heeft te maken met het gratis proefabonnement dat nieuwe leden krijgen. Ben je wel lid geweest in de afgelopen 12 maanden, dan krijg je dit abonnement niet meer.

De kosten van Crosspoint.net

Als je net nieuw bent bij Crosspoint.net en geen lid bent geweest in de afgelopen 12 maanden, kun je een gratis proefabonnement afsluiten bij de datingsite. Dit abonnement is gratis te gebruiken voor 10 dagen lang, zodat je 10 dagen de tijd hebt om de datingsite te leren kennen. Vind je de datingsite fijn werken en/of heb je al leuke contacten opgedaan in de 10 dagen dat je lid was, dan kun je jouw abonnement verlengen. Hier betaal je 7,50 euro in de maand voor, waarna je een maand lang toegang krijgt op de datingsite.

De mobiele app van Crosspoint.net

Op dit moment heeft Crosspoint.net (nog) geen mobiele applicatie, maar de website van de datingsite werkt wel op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Crosspoint.net heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Crosspoint.net

Wil je geen lid meer zijn van de datingsite, dan kun je je snel en gemakkelijk uitschrijven bij Crosspoint.net. Je logt je eerst in, je gaat naar de instellingen van jouw profiel en je geeft aan dat je jouw profiel wil verwijderen. Heb je nog openstaande abonnementsdagen, dan gaan deze dagen verloren en hier krijg je nooit geld voor terug. Ben je gratis lid, dan wordt jouw abonnement na tien dagen automatisch stopgezet.

6 Total Score
Crosspoint Review

Als je net nieuw bent bij Crosspoint.net en geen lid bent geweest in de afgelopen 12 maanden, kun je een gratis proefabonnement afsluiten bij de datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply