Christianmatch

Christianmatch.nl is een contactsite voor christenen die ongeveer 2500 leden heeft. De datingsite is altijd twee weken gratis te proberen, wat betekent dat je twee weken de tijd hebt om te achterhalen of deze datingsite bij jou past. Hierna kun je lid worden voor 5 euro per maand, waarbij de gerenommeerde redactie van de datingsite jou helpt om de ideale partner te vinden. Je kunt de datingsite gebruiken om de ideale partner te vinden, maar ook om een nieuwe vriendschap te sluiten of een leuk contact op te doen voor een date.

De betrouwbaarheid van Christianmatch.nl

De waarden veiligheid, betrouwbaarheid en privacy staan hoog in het vaandel bij Christianmatch.nl. Zo worden jouw gegevens altijd verzonden in een veilige https:// omgeving, worden jouw vertrouwelijke gegevens nooit aan andere bedrijven verstrekt en worden jouw gegevens bovendien altijd in een veilige database opgeslagen.

Alle chatgesprekken die je hebt op het online platform van Christianmatch.nl, worden gedurende drie maanden opgeslagen in de database van de datingsite. Dit is niet voor niets, want op deze manier kunnen de gesprekken altijd gecontroleerd worden als hier een goede reden voor is. Is er bijvoorbeeld het vermoeden dat een lid regels overtreedt, dan kunnen jouw gesprekken met dit lid van de afgelopen drie maanden gecontroleerd worden om dit te achterhalen. Christianmatch.nl slaat jouw gesprekken dus niet voor niets op, maar doet dit om jou en de andere leden van de datingsite te beschermen.

Inschrijven bij Christianmatch.nl

Je kunt Christianmatch.nl altijd twee weken gratis proberen, waarbij je geheel vrijblijvend profielen van andere leden kunt bekijken en mails kunt sturen naar leden die jij leuk vindt. Daarnaast kun je met het gratis profiel van twee weken ook e-cards sturen, inloggen op de christelijke chat en foto’s bekijken van andere leden. Om de datingsite twee weken gratis te proberen, vul je enkele standaard gegevens in en ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Dit alles in binnen enkele minuten gebeurd.

De kosten van Christianmatch.nl

Is jouw gratis proefabonnement van Christianmatch.nl afgelopen na twee weken, dan kun je jouw abonnement verlengen. Dit kan al vanaf 5 euro per maand, wat betekent dat je helemaal niet veel hoeft te investeren om online te daten via dit platform voor christenen. Er zijn ook enkele duurdere abonnementen met wat meer functies, maar deze hoef je niet verplicht te kiezen als je zo goedkoop mogelijk wil daten.

De mobiele app van Christianmatch.nl

Helaas heeft Christianmatch.nl nog geen mobiele applicatie ontwikkeld, maar de website is wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals de smartphone en tablet. Mobiel daten is dus wel mogelijk, maar dit gaat gewoon met de browser van je telefoon of tablet.

Acties en kortingen

Christianmatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Christianmatch.nl

Je kunt je uitschrijven bij Christianmatch.nl door een e-mail te sturen naar info@christianmatch.nl en in deze mail jouw gebruikersnaam te geven met de vermelding dat je jouw profiel wil verwijderen. Na het verwijderen van jouw profiel, worden je gegevens nog een half jaar bewaard in de database van de datingsite. Is er een half jaar verstreken, dan worden jouw gegevens helemaal verwijderd en staat er geen informatie van jou meer in de database van de datingsite.

6 Total Score
Christianmatch Review

Je kunt de datingsite gebruiken om de ideale partner te vinden, maar ook om een nieuwe vriendschap te sluiten of een leuk contact op te doen voor een date.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply