Christendating

Christendating.nl is een datingsite die speciaal opgericht is voor christenen. Je kunt lid worden van Christendating.nl om een nieuwe vriendschap te starten, maar ook om een leuk contact te vinden voor een date of zelfs jouw ideale partner te vinden. Ben je zelf christelijk en vind je het belangrijk dat jouw nieuwe partner dit ook is, dan is deze datingsite zeker geschikt voor jou. Alle mensen die lid zijn van Christendating.nl, hebben in ieder geval dezelfde normen en waarden als jij hebt.

De betrouwbaarheid van Christendating.nl

Christendating.nl heeft de privacy van de leden van de datingsite hoog in het vaandel staan en dit wordt onder andere bewezen door het feit dat de datingsite aangesloten is bij het College Bescherming Persoonsgegevens (onder meldingsnummer 1584001). Als lid van het College Bescherming Persoonsgegevens, leeft Christendating.nl alle regels in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet na. Dit betekent dat je als lid zeker weet dat jouw gegevens goed en veilig opgeslagen worden, maar ook dat je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw gegevens uitlekken of aan derden verstrekt worden.

Daarnaast heeft Christendating.nl ook het keurmerk veilig daten, wat betekent dat de datingsite eerlijk en transparant is over de abonnementsmodellen en prijzen, goede en klantvriendelijke Algemene Voorwaarden heeft, altijd goed bereikbaar is bij klachten en/of problemen, een actief beleid heeft om oplichters op te sporen en oplichters van de website weert door maatregelen tegen hen te weren. Kortom: een zeer betrouwbare datingsite, die zelfs een keurmerk heeft gekregen.

Inschrijven bij Christendating.nl

Om je in te schrijven bij Christendating, hoef je enkel een aantal eenvoudige stappen te volgen. Zo maak je eerst een profiel aan door een profielnaam in te vullen, je geslacht in te vullen, aan te geven waar je naar op zoek bent (man/vrouw) en een e-mailadres en geboortedatum op te geven. Vervolgens kies je een wachtwoord, die je ter bevestiging twee keer invult. Heb je dit gedaan, dan ga je naar stap 2. Bij stap 2 is het tijd je profiel in te vullen, waarbij je uitgebreid je persoonlijke gegevens invult om andere leden een duidelijk beeld te geven van jou als persoon. Ook geef je aan waar je op zoek naar bent in een partner, waar je minimaal 15 woorden voor moet gebruiken. Heb je je hele profiel ingevuld, dan ga je naar stap 3.

Bij stap 3 kom je op een pagina terecht waar je alle door jou ingevulde gegevens nog een keer kunt controleren. Dit is belangrijk, want na het bevestigen van de gegevens kun je deze niet meer veranderen bij Christendating.nl. Heb je alle gegevens gecontroleerd en klopt alles, dan klik je op ‘Inschrijven’. Nu zie je een bericht dat je een e-mail hebt ontvangen in de mailbox van het door jou opgegeven e-mailadres. Je opent deze mail, je klikt op de link in de mail om jouw account te activeren en je hebt je account officieel aangemaakt.

De kosten van Christendating.nl

Je kunt gratis lid blijven bij Christendating.nl, maar je kunt na het bevestigen van jouw profiel ook betaald lid worden. Word je betaald lid, dan heb je meer functies bij het online daten en wordt het vinden van een partner via Christendating.nl veel gemakkelijker. De meeste leden van de datingsite, zijn dan ook betaalde leden.

Bij het afsluiten van een abonnement bij Christendating.nl, kun je voor de volgende abonnementen kiezen:

  • Een maandabonnement voor 12,95 euro, zonder automatische verlening.
  • Een kwartaalabonnement voor 24,95 euro, zonder automatische verlening.

Het kwartaalabonnement is iets goedkoper per maand, dus als je langer betaald lid wil zijn kun je het beste voor dit goedkopere abonnement kiezen.

De mobiele app van Christendating.nl

Christendating.nl heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld voor de smartphone en tablet. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten toch mogelijk is.

Acties en kortingen

Christendating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Christendating.nl

Je kunt je altijd afmelden bij Christendating.nl als je niet meer online wil daten of bijvoorbeeld al een partner hebt gevonden via de datingsite. Om je af te melden bij deze datingsite, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in met jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga naar ‘Abonnement’.
  3. Kies voor het beëindigen van jouw abonnement bij Christendating.nl.
  4. Bevestig jouw verzoek door op de link in de e-mail van Christendating.nl te klikken.

Pas als je alle stappen in de e-mail van Christendating.nl hebt gevolgd, is jouw profiel echt de database van de datingsite verwijderd. Let op: had je nog openstaande abonnementsdagen, dan worden deze dagen verwijderd. Je krijgt geen geld terug voor de abonnementsdagen die je niet hebt gebruikt door het verwijderen van jouw profiel.

6 Total Score
Christendating Review

Alle mensen die lid zijn van Christendating.nl, hebben in ieder geval dezelfde normen en waarden als jij hebt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply