Christelijkcontact

Christelijkcontact.nl is één van de oudste christelijke datingsite in ons land. De website werd al opgericht in het jaar 2010 en dit is veel eerder dan veel andere datingsites die zich op christenen richten. Overigens hoef je niet verplicht christelijk te zijn om lid te kunnen worden van de datingsite, maar richt de online dating community zich wel voornamelijk op deze doelgroep. Ben je geen christen en wel lid van de datingsite, dan word je niet geweerd door Christelijkcontact.nl. Meer weten over deze datingsite voor christenen? Lees dan meer over Christelijkcontact.nl in deze review.

De betrouwbaarheid van Christelijkcontact.nl

Christelijkcontact.nl doet er bijzonder veel aan om de privacy van de leden van de datingsite te beschermen. Zo worden alle gegevens van leden veilig verstuurd en opgeslagen, maar garandeert de website bovendien dat de gegevens van leden nooit aan derden verstrekt worden. Een klein minpuntje met oog op het beschermen van de privacy van leden, is dat de profielen van nieuwe leden standaard op de homepage van de website getoond worden. Wil je dit niet, dan kun je hier helaas niets aan veranderen. Waar je je in ieder geval geen zorgen om hoeft te maken, is dat jouw profiel in de zoekmachines wordt opgenomen. We hebben enkele nicknames van nieuwe leden opgezocht in Google en geen enkel profiel was door de zoekmachine opgenomen in de resultaten.

Of er fake leden actief zijn op Christelijkcontact.nl en om hoeveel fake leden het zou gaan, is niet bekend. Na het aanmaken van ons testprofiel, werden we in ieder geval niet benaderd door neppe profielen of door mensen met de verkeerde bedoelingen. Bij veel andere datingsites is dit wel het geval, dus de kans is groot dat Christelijkcontact.nl simpelweg weinig fake leden heeft. Wat Christelijkcontact.nl doet om deze leden te weren, is niet bekend. Wel lijkt de methode effectief te zijn, want er zijn geen tot heel weinig fake leden actief op de online dating community voor christenen.

Inschrijven bij Christelijkcontact.nl

Je schrijft je in bij Christelijkcontact.nl door op de homepage op ‘Registreer gratis’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt er een nieuwe pagina geopend met een uitgebreid inschrijfformulier. Je vult dit formulier helemaal in, zodat jouw account opgemaakt kan worden door de datingsite. Heb je alles ingevuld en de Algemene Voorwaarden geaccepteerd, dan kun je jouw account aanmaken. Om jouw accountaanvraag te bevestigen, wordt er eerst nog een activatiemail gestuurd met een link waar je op moet klikken. Heb je op deze link geklikt, dan is jouw profiel officieel aangemaakt. Geen mail ontvangen? Kijk dan even in je mailbox met spam, want hier kan de mail van Christelijkcontact.nl ook in terecht zijn gekomen.

De kosten van Christelijkcontact.nl

Christelijkcontact.nl brengt helemaal geen kosten in rekening, ook niet als je alle functies van de datingsite wil gebruiken. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de leden van de datingsite, maar ook erg uniek. Kijken we naar de kosten van vergelijkbare datingsites, dan zien we dat deze websites vrijwel altijd kosten in rekening brengen om van alle functies van de websites gebruik te kunnen maken. Omdat je geen kosten hoeft te betalen bij Christelijkcontact.nl, is deze datingsite toegankelijk voor iedereen die een leuke partner wil vinden. Ook als je geen budget hebt voor online dating, kun je deze website namelijk gewoon gebruiken om jouw ideale partner te vinden.

Christelijkcontact.nl vraagt je wel om een vrijwillige storting te doen aan één van de goede doelen die door de datingsite worden ondersteund, maar dit is nooit verplicht.

De mobiele app van Christelijkcontact.nl

Christelijkcontact.nl heeft op dit moment helaas nog geen mobiele app voor de smartphone en tablet. Ook is de website niet geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, wat betekent dat daten op je smartphone of tablet nog niet altijd even gemakkelijk gaat. Het is wel mogelijk, maar je moet wel veel scrollen en inzoomen als je via je smartphone of tablet wil daten bij Christelijkcontact.nl.

Acties en kortingen

Christelijkcontact.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Christelijkcontact.nl

Je kunt je te allen tijde uitschrijven bij Christelijkcontact.nl als je niet meer online wil daten. Dit doe je door je in te loggen, op ‘Beëindig lidmaatschap’ te klikken (in het menu links van de pagina) en het deactiveren van jouw profiel te bevestigen door op ‘Ja, ik weet het zeker’ te klikken. Heb je spijt en wil je toch terugkeren bij Christelijkcontact.nl? Dan is dit zeker mogelijk, want hiervoor hoef je enkel een e-mail te sturen naar de webmaster van de datingsite. Handig, maar dit betekent wel dat jouw profiel nooit helemaal verwijderd wordt bij Christelijkcontact.nl.

6 Total Score
Christelijkcontact Review

Ben je geen christen en wel lid van de datingsite, dan word je niet geweerd door Christelijkcontact.nl.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply